Onderweg !

Nadat ik Eva donderdagmiddag naar haar tijdsbesteding gebracht had reed ik naar de garagist. Ik had gemerkt dat één van de lichten vooraan niet goed werkte. Ik heb een hekel aan slecht verlichte wagens dus moest dat even gefixed. Daar aangekomen moest ik nog even wachten tot de middagpauze er op zat. Door de verstrengde coronamaatregelen moet dat wachten nu buiten gebeuren. Er is een tent voorzien moest het regenen. Gelukkig ging het hetstellen vlot en twintig minuten later was ik weer de baan op.

Tijdens het wachten kreeg ik een oproep van Grote Muis. Of we naar de Aldi konden gaan. Dat kwam goed uit, want de Muizen wonen niet ver van de garagist. Later in de namiddag reden we met de wagen volgeladen terug naar hun huis.

Even later ging ik even langs bij mijn moeder. Ik had haar favoriete tijdschrift bij. Even bijpraten met koffie en versnaperingen erbij en dan terug weg om Eva op te halen. Zo verveelt een mens zich niet.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Onderweg !

 1. Je hebt genoeg te doen Frankcy als ik dat zo lees. Zo val je van het een in het andere.

 2. meninggever zegt:

  Vorige week liet ik bij de dealer die me nu al mijn zesde auto leverde de zomerbanden en wielen omwisselen voor winterse exemplaren. Bedrijf heeft dan een grote comfortabele hoek voor wachtenden. Keurig met spatschermen en gescheiden tafels. Koffie/thee/krantje/WIFI. Je komt er de tijd wel mee door. Als ik buiten zou moeten wachten was de afspraak direct afgezegd. Gelukkig kent de Skoda-organisatie hier een zeer klantvriendelijke aanpak. En daar geniet ik nu van als klant….

 3. ZON-nebloem zegt:

  inderdaad, ik denk dat jij je nooit verveeld
  er is altijd wel iets
  -Een @->- voor jou.

 4. RenéSmurf zegt:

  Vervelend altijd als iets niet werkt, maar des te puiker als het wel weer werkt!

 5. Er is altijd wel iets te doen hé en omdat ze weten dat je ene goed hart hebt mag je nog boodschappen doen ook!!

 6. zo ik werd toch verblind door een vrachtwagen vanavond.. Echt niet grappig. Licht moet werken en goed afgesteld staan.

  Love As always
  Di mario

 7. logbankje zegt:

  Ot. Het is weer wennen, maar je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 8. logbankje zegt:

  Zeker weten, goede verlichting is belangrijk.
  Gezien de garage daar handig in is kun je deze vervelende klusjes beter laten doen.
  Je hebt de muizen weer voorzien van hun nodige voer. Hans

 9. rietepietz zegt:

  Daar zeg je me wat, ik moet ook de garage bellen maar dan voor de jaarlijkse beurt. Maar er kan natuurlijk altijd een lampje kapot gaan tussendoor en licht is te belangrijk en het dan op z’n beloop te laten.

 10. ms zegt:

  We zijn ook geen fan van kapotte lichten van de auto, ook altijd direct reparatie, maar meestal doen we die wel zelf. Bij de vorige kon dat niet, de halve carrosserie moest daarvoor ontmanteld worden (lichte overdrijving hé).

 11. Frank 103 zegt:

  Die Muizen zetten je wel aan het werk!

 12. marjolijn1 zegt:

  Goede verlichting is heel belangrijk…!
  Even met moeders bij kletsen ook…, en gezellig…!

 13. Haha jouw dagen zijn altijd gevuld!

 14. Terrence zegt:

  Heel goed! Goede verlichting is letterlijk van levensbelang. Ben nu wel nieuwsgierig naar dat favoriete tijdschrift: een puzzelboek, een roddelblad, een voetbal magazine?

 15. Rebbeltje zegt:

  Ha ik kan ze zelf vervangen…ooit een lesje gehad in banden verwisselen en lampjes vervangen
  Is best nog ingewikkeld haha
  Groetjes

 16. Goed om meteen naar de garage te gaan met zo’n euvel, zou ik ook gedaan hebben.
  Met dat soort kleine klusjes vliegen de dagen vaak voorbij.

 17. Bertie zegt:

  Zo verveel je je niet, dit voelt beter en je bent nog nuttig ook. ☻

 18. Toevallig stond ik maandag ook bij mijn garagist met een defect stoplicht. Het idee alleen al dat we minder zichtbaar zijn maakt me heel ongemakkelijk…

 19. bvision zegt:

  Vervelen staat niet in mijn woordenboek, ik heb altijd wel wat omhanden. Goede verlichting lijkt me ook wel belangrijk aan een auto. Niet om te zien, maar om gezien te worden.

 20. KEES (PACO) zegt:

  Garagist! Prachtig woord. Jullie hebben veel mooiere woorden dan in Nederland

 21. De lichten..

  Iets wat men in feite onmiddellijk moet laten herstellen Suske

  en zo had je een welgevulde dag

  groeten

 22. Karel zegt:

  mogge Suske
  dat was een welbestede dag
  en je kan weer veilig de weg op , je ziet nog te veel voertuigen met kapotte verlichting , levens gevaarlijk pppfffttt
  geniet de dag

 23. John zegt:

  Slechte verlichting vind ik ook een crime.
  Er rijden er heel wat rond met slechte lampen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.