Zakken, rolators en neerstortende schapen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad. Dag beste lezers dezer blog. Uit het buitenland komt het nieuws dat Trump is beginnen blaten gelijk een schaap. Blaten deed hij voordien ook al maar dat werd afgewimpeld als zijnde fake news. Momenteel is hij in quarantaine samen met den aap van wijlen michael jackson. Dat dien aap na de verkiezingen vice president zal worden is nog niet bevestigd.

Niet alleen nonkel Juul is aan het trainen geslagen. Ook Emiel de 60jarige misdienaar die naast voetbal en karate ook nog eens aan atletiek doet bereidt zich voor. Hij zal deelnemen aan het kampioenschap schapen slingeren en eventueel schapen werpen. Deze disciplines zijn er bij gekomen nadat dat schapenvirus toegeslagen had. Voor de schapen is alleen een mondmasker verplicht.

Beranger de 84 jarige wereldkampioen zaklopen vrije stijl van 1958 staat reeds klaar met zijnen zak om zijn titel opnieuw te…

View original post 143 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zakken, rolators en neerstortende schapen !

  1. John zegt:

    Zaklopen als je 84 bent en daar dan ook nog wereldkampioen in zijn is toch wel een hele kunst

  2. Trudy zegt:

    Gister wakker gebleven voor het debat, maar ik viel steeds in slaap, maar wat ik zag, men was nu beter bezig, meer rust, vond het knap van de presentatrice, maar nogmaals, ik viel steeds in slaap, maar de rust in het debat was weldadig, vorige keer werd ik helemaal gestoord van het elkaar beschreeuwen,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.