Pistolen en handboeien voor een muis.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Maandagmiddag krijg ik een oproep van Grote Muis.Ze vraagt of het past dat ik haar help bij het ophalen van iets breekbaars enkele dorpen verderop. Ik heb geen plannen voor vlak na de middag. Nadat ik Eva opgehaald heb van haar tijdsbesteding rijd ik naar de Muizen. Een twintigtal minuten later zijn we waar we moeten zijn. Terwijl de muizen het hebbedingetje ophalen blijf ik in de auto wachten. Vijf minuten later zijn ze terug en plaatsen *wat-het-ook-mag-zijn* in de auto.

De dag voordien hadden we afgesproken om woensdag naar de speelgoedwinkel te gaan om een cadeautje te kopen voor Piepmuis die jarig is. Naar de speelgoedwinkel gaan kunnen we net zo goed nu doen. Grote Muis weet niet meer hoe oud haar kleindochter ondertussen geworden is. Gelukkig weet ik het nog : 6 lentes alweer. 

Voor haar verjaardag wilt de kleine alleen spullen van Barbie. Ik schrik me rot…

View original post 122 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Pistolen en handboeien voor een muis.

  1. Karel zegt:

    ja echt mooi dat openluchttheater , en in dik 40 jaar , nooit geweten dat het er was 🙂
    blij dat je de foto’s mooi vind
    rustige middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.