Uit mijn platencollectie : ZZ TOP !

ZZ Top is een Amerikaanse southernrockband uit Houston (Texas), opgericht in 1969 door Billy Gibbons. De band behaalde haar grootste successen in de jaren 70 en 80. De bandleden zijn Billy Gibbons (zang en gitaar), Dusty Hill (basgitaar) en Frank Beard (drums). De band valt op door zijn speciale look: Gibbons en Hill dragen altijd een zonnebril en een lange baard. Drummer Frank Beard (Engels voor baard) is net de enige die geen lange baard heeft

Uit mijn hier op deze blog beruchte platencollectie heb ik dus een verzamelaar van deze band van onder het stof gehaald. Hieruit kies ik voor “La Grange” uit het begin van hun reeds 50 jaar lange loopbaan.

Groetjes en tot de volgende.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op Uit mijn platencollectie : ZZ TOP !

 1. Marry zegt:

  Dat ze beroemd zijn geworden.

 2. Karel zegt:

  nog nooit eerder van gehoord

 3. Matroos Beek zegt:

  Ik was niet echt fan, maar de mannen interesseerden mij wel omdat mijn overgrootvader net zo’n baard had! Hij was zijn tijd vooruit 😉

 4. bvision zegt:

  Een mooi stukje muziek van deze bekende band. Ik ben geen fan maar luister toch wel redelijk vaak naar deze muziek.

 5. rietepietz zegt:

  Dat is nou een groep waar ik echt nog nooit van gehoord heb.. Wel een grappig weetje over die naam . Verder zijn ze voor mij dus al een halve eeuw onzichtbaar.

 6. Leuk! Ik kende het liedje niet, maar dat komt omdat ik me nooit zo in ZZTop verdiept heb. Ga ik nu wel doen (rondje Spotify) Elementaire rock op zijn elementairst 🙂 En ze zien er geweldig uit!

 7. Die heeft een serieuze coronabaard!

 8. dit weet ik wel te smaken Suske

  groeten

 9. logbankje zegt:

  ZZ Top vind ik altijd wel een speciale band, zeker door hun baarden en muziek. Hans

 10. Bertie zegt:

  De band dacht ik te kennen maar dit is nieuw voor me.

 11. Frank103 zegt:

  ZZ Top staat hier in de kast, de cd met sharp dressed man en gimme all your lovin. Zo nu en dan worden ze gedraaid!

 12. ZZ top… natuurlijk herken ik die meteen. Toch zijn ze niet bij iedereen bekend zie ik.

  love as always
  Di mario

 13. ZON-nebloem zegt:

  zz top; sharp dressed man vond ik hun beste, ik vond het echt coole kerels
  -Een @->- voor jou.

 14. John zegt:

  De laatste band waar ik muziek van zou kopen.
  Het is het voor mij net niet.

 15. Kakel zegt:

  ZZ-top. Die had Lance Armstrong altijd op z’n koptelefoon staan als-ie ging trainen. En werd loeihard in de wielerbus gedraaid. Gek, dat ik dat nog weet… Een nummer vind ik leuk maar een cd van ze wil ik niet.
  Muzikale groet!

 16. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.