Oost west – bad best !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Het is een doordeweekse zaterdagavond. Traditioneel gaan de kinderen dan in bad. Zo ook ten huize van nonkel Juul. Alleen zijn er daar nog steeds geen kinderen aanwezig om in bad te stoppen. Dus heeft het wuuf nog maar eens de bonobo en zijnen apostel petrus in de kuip gestopt. De facteur is er ook. Die heeft net zijn ronde van vrijdag afgesloten met een bezoek aan onze nonkel en zijn wuuf. De bonobo leeft zich uit in het schuim dat bijna tot aan het plafond reikt.

Plots komt er beweging in het schuim. Vlug maken Bonno de Bonobo en zijn apostel Petrus zich uit de voeten. Het schuim spuit in het rond. De facteur neemt zijn kop koffie weg zodat er geen schuim in kan komen. Koffie met borrel en badschuim is niet te drinken weet onze postbode uit ervaring.

Daar verschijnt de duikboot van niemand minder dan Kapitein…

View original post 211 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.