Met Prosper in de duinen !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag dames en heren : dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de doofstommen : het gesproken dagblad. Goede middag beste luisteraars. Uit het dorp van nonkel Juul bereikt ons het bericht dat mondmaskers verplicht zullen worden wanneer u zich in het openbaar begeeft. Die maskers moeten van stof gemaakt worden en niet van plastiek. Condooms met andere woorden zijn niet toegestaan.  Voor de besmette schapen zal een muilband gratis uitgedeeld worden. Dit was het gesproken dagblad. 

Prosper heeft zijn 2PK vlakbij een duin geparkeerd. De eventuele boete zal de scheidsrechtersbond wel terugbetalen. Conny heeft een oude zwempak van haar moeder  aangetrokken uit de tijd dat mama nog jong en mooi was. Dat zal eeuwen geleden zijn. Dit pak heeft Conny expres aangetrokken om de spanning er wat in te houden. Vluggertjes zijn niet aan haar besteed. Nu zal Prosper haar rug inwrijven met zonnebrandolie. Daarna is het haar…

View original post 147 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.