Leuke vooruitzichten !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is laat op de avond wanneer ik een bericht krijg van Grote Muis. Ik heb net het licht uitgedaan na wat gelezen te hebben. Eens kijken wat ze te vertellen heeft.  “Tis al 50euro gestort op de rekening” lees ik met kleine ogen. Da’s zoals afgesproken dus.

Dan verschijnt er een nieuw bericht :”Kleine Mama is opgenomen in het ziekenhuis Niemand mag op bezoek behalve de dochter”. “Waarvoor is ze opgenomen ?” stuur ik terug. “Alcohol en geen zelfbeheersing” is het antwoord. Ik besluit om te bellen. Benieuwd wat dat “geen zelfbeheersing” te betekenen heeft. Blijkbaar heet Mama in het centrum waar ze begeleid wordt het te bont gemaakt en werd beslist dat zij zich moest laten opnemen.Alleen Grote Baas mag op bezoek. Die is nu baas in huis samen met haar vriendje en nog enkele jongens zodat ze nu enig meisje is tussen al die jongens. Onlangs heeft…

View original post 131 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Leuke vooruitzichten !

  1. Karel zegt:

    nee ik zoek ook al wat jaren de spannende dingen niet meer op
    skiën of fietsen in de bergen is verleden tijd

    slaap wel goet

  2. terrebel zegt:

    Langzaamaan, dan geniet je meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.