Een pot witte verf !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Terwijl ik bij mijn moeder ben om haar droogzwierder te leveren en te installeren krijg ik telefoon van Grote Muis. De vraag is of ik haar kan helpen een grote pot witte verf te halen die in promotie staat bij de Gamma. Die pot is voor haar te zwaar om dragen. Ze heeft een pijnlijke schouder waarvoor ze binnenkort kine zal krijgen. Kleine Muis zal thuis blijven. Zodra ik klaar ben bij mijn moeder kom ik eraan.

Even later zijn we bij de Gamma. Terwijl ik de wagen parkeer begint ze over de grooming die Kleine Muis getroffen heeft. De dader verblijft momenteel in de gevangenis. Grote Muis heeft zin om naar het gerecht te bellen met de vraag hoever de zaak staat. “Dat gaat nu eenmaal niet zo rap” reageer ik. “Kleine Muis beweert dat de foto echt is hoewel de foto enkele details vertoont die niet kloppen met…

View original post 195 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een pot witte verf !

  1. RenéSmurf zegt:

    Ik ga nooit naar de gamma, ik geef de voorkeur aan de praxis, en voorheen ook wel Formido.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.