Op het speelplein !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Zaterdagmiddag neem ik de fiets voor een ritje. Het gras is gemaaid en de rest kan wachten. Tijdens de rit kom ik Exvan tegen met zijn vriendin en hun zoontjes. Zijn zoon – Bumba zoals ik hem vroeger noemde – is blij me terug te zien. “Ik heb je gemist. Ga je mee ?” “We gaan naar het speelplein” vult Exvan aan. “Blijf je slapen ?” vraagt het jongetje. Ik antwoord niet. Kwestie hem niet teleur te stellen. Na wat aandringen besluit ik met hen mee te gaan. Eerst de suup binnen voor een doos ijsjes en snoep. Exvan gaat de suup binnen en de rest wacht aan de ingang. Haar zoon heeft een bal bij zich en om beurten gooien ze die naar elkaar. Bumba wilt ook meespelen. Een man laat in broken english weten niet gediend te zijn met dat spelen. Gelukkig komt Exvan vlug weer naar buiten…

View original post 376 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op het speelplein !

 1. ZON-nebloem zegt:

  ja, als je buiten komt, kom je iedereen tegen, dat is het leuke, dat ik nu eigenlijk mis, want ik kom nergens meer door die corona
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

 2. Yova zegt:

  Gras is gemaaid. Je ziet wel droog is. Balen. Leuk dat je Exvan en zij vriendin tegen kwam. Lekker babbeltje gemaakt. Wij zitten niet bij Yova meer. Zou dan even linkje aanpassen. Fijn weekend.

 3. Karel zegt:

  ja Vera is met recht een monument op zich
  geniet de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.