Ondertussen ten huize van nonkel Juul !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag beste luisteraars ! Hier is het zoveelste gesproken dagblad, ik herhaal : het gesprooooooken dagblad !!! Uit de US of AAAAAAAAAA bereikt ons een foto waarop Trump poseert voor de kerk met een bijbel in zijn hand om duidelijk te maken dat hij christen en eerlijk is wat fake news betreft. Bij nader zicht blijkt dat de heer Trump zich vergist heeft en met een exemplaar van het “kookboek van de boerinnenbond” poseert. En dan nu de uitslagen van het duiven melken……

Het is vroeg in de morgen als de haan van boer Floris luid genoeg kraait zodat heel het dorp kan horen dat het tijd is om op te staan. Nonkel Juul zit rustig aan tafel een flyer van het bisdom te lezen. Daarin staat dat je om je te beschermen tegen dat virus je je handen regelmatig moet wassen met gewijd water die je in elke pastorie…

View original post 353 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ondertussen ten huize van nonkel Juul !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    dus moe na het werk , ja kan de leeftijd op van invloed zijn
    het was het niet op je fantasie , las ik wel in dit schrijven hihi
    alvast een fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.