Huidhonger en cake !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Sedert vorige week zaterdag gaat mijn moeder terug mee naar de Aldi en de bakker. Het is duidelijk wennen voor haar na zolang “in haar kot gebleven” te hebben. Het gaat allemaal tergend traag, maar ik laat haar doen. Zo blijft ze toch nog wat in beweging en ziet ze niet alleen haar vier muren.

Als we terug naar haar huis rijden wilt ze dat ik even stop bij de carrefour. Ik blijf buiten wachten in de auto. Mijn GSM zoemt. Het is Grote Muis. Die heeft barstende hoofdpijn en vraagt of ik met haar naar een apotheek kan. Haar pillen zijn op. Ik spreek af eerst mijn moeder af te zetten met de boodschappen en nadat ik mijn eigen boodschappen thuis afgeleverd heb naar haar te komen. Ze klinkt opgewekt. “Tot straks. De groetjes aan je mama”. Ze legt neer. Ondertussen is mijn moeder op zoek naar de auto…

View original post 424 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Huidhonger en cake !

 1. terug op stap met je moeder

  dat zal haar deugd gedaan hebben

  je zult maar al die weken in je kot moeten zitten

  groeten

 2. Rebbeltje zegt:

  huhhhh had ik al gelezen toch?
  Lekker cake

 3. Matroos Beek zegt:

  Van huidhonger heb ik niet echt last, maar als ik deze cake zie krijg ik wel een ander soort honger. Die ziet er heerlijk uit.

 4. Met oude mensen gaan winkelen vraagt veel geduld. Chapeau, Franky!

 5. Ja minder goed te poot, dan doe je de dingen minder snel. Maar ze zal er deugd aan hebben om eens buiten te komen.

 6. Nicole Orriëns zegt:

  Ik vind het lief dat je zo de tijd neemt voor je moeder en geduldig bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.