Krassen in het parket !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dag beste luisteraars, hier is voor u het gesproken dagblad. We beginnen met binnenlands nieuws uit het dorp van Nonkel Juul die momenteel in rook is opgegaan. Of dat letterlijk zo is laten we in het midden.  In dat zelfde dorp werd mevrouw Vander Preut aangevallen door een landloper die denkt dat hij een schaap is.  Wat hij precies van plan was met Vander Preut is nog niet bekend gemaakt door het parket dat ingevolge lelijke krassen dringend aan vervanging toe is. Heikel is het in ieder geval. 

In het labo onder de apotheek van juffrouw Roofvoghel is prof. Rattenkoph druk bezig met het testen van een product dat president Trump aanbevolen heeft. Volgens Trump zou dit product in staat zijn het virus de nek om te draaien. Stel dat het echt werk, dan is dit een ramp. Sjeik El Kannikakh eist dat heel het dorp schaapachtig begint te blaten…

View original post 114 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.