Live tijdens deze coronadagen !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even bankhangen voor de televisie.Een aflevering van CSI weet ik van waar dreunt door de living. Ik kijk even op mijn GSM; Zien of er reacties zijn op mijn laatste foto die ik op instagram gepost heb. Ik merk dat iemand mij een bericht op instagram gestuurd heeft. Ik klik en zie dat ik uitgenodigd ben een live video te bekijken. Nieuwsgierig als
ik ben wil ik wel eens zien wat er te zien valt. Soms zie je mensen de gekste dingen doen achter de camera tijdens dit coronatijdperk. Zo is er een dame op facebook met overgewicht die niets anders doet dan eten voor de camera of er over bezig is. Ze begrijpt niet dat men daarover commentaar geeft en maakt zich dan boos, ook voor de camera. Zoals ik dus zei, ik klik de live video op instagram en daar verschijnt een meisje. Ik herken ze als vriendin…

View original post 300 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Live tijdens deze coronadagen !

  1. logbankje zegt:

    @ dank voor de waardevolle en mooie reactie.
    Heb altijd veel respect voor je en nu heb je weer bewezen dat je het waard bent. Hans

  2. RenéSmurf zegt:

    Ja, het kan leuk zijn om mee te kijken op instagram of youtube of elders. En logs lezen kan ook leuk zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.