De eerste voetbalmatch zit er op.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Goedenavond beste luisteraars : dit is het gesproken dagblad en ik zeg het niet opnieuw. Goedenavond dus ! Het schapenvirus dat momenteel het dorp van nonkel Juul teistert zou volgens ingewijden te bestrijden zijn met gewijd bleekwater dat je anaal dient in te nemen. Samen met de rest van je ingewanden zou ook het virus het lichaam verlaten. Een nevenwerking is dat je kont achteraf op die van een baviaan lijkt. Dit laatste is fake news volgens Trump die dit product ook toepast en beweert onder ede dat zijn achterste even glad en mooi is als zijn gezicht.

De eerste match van de meisjes zit er op. Met 2-0 hebben ze de meisjes van Kachtem verslagen. Conny is er in geslaagd de doelpunten te maken. Tegen haar was geen meisje van de tegenstander opgewassen. Zo fel vloog ze over het groene veld. Dat moet gevierd worden. Tevreden trekken ze met…

View original post 119 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De eerste voetbalmatch zit er op.

 1. RenéSmurf zegt:

  Ik hou niet van sport, en als ik dit zo lees weet ik weer waarom, allemaal gedoe zeg.

 2. Karel zegt:

  ja een mooi nieuws bericht , een jonge olifant geboren
  nu afwachten wanneer ik daat kan kijken 🙂
  en nee ik hoef dat diertje ook niet op te beuren pppffttt
  fijne middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.