Op een regenachtige zaterdag in het Coronatijdperk !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Deze zaterdagmorgen deed ik zoals altijd boodschappen. De laatste weken sta ik er alleen voor om dit te doen. Eva in het ziekenhuis en mijn moeder mag niet meer mee omwille van dat virus. Eerst even bij de bakker om brood voor haar te kopen. Dan er mee naar haar huis waar ze me opwacht met een boodschappenlijstje. Samen even overlopen zodat er geen misverstanden of dingen vergeten zijn. Er ligt ook een oud tijdschrift klaar om in de brievenbus van één van haar vriendinnen te deponeren. Deze morgen had moeder nogal veel nodig zodat ik besloot alleen haar boodschappen te doen en later die van ons.

Eenmaal weer thuis kijk ik even in de kast en koelkast wat we zoal nodig hebben. Ook bel ik Grote Muis of die iets nodig heeft. Dan breng ik het haar. Heel veel heeft ze niet nodig. Ze is blij dat haar poes…

View original post 237 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op een regenachtige zaterdag in het Coronatijdperk !

  1. joke_dev zegt:

    Zoveel doen en communiceren, STAY SAFE

  2. RenéSmurf zegt:

    Overleg, communicatie is erg belangrijk en goed.

  3. Matroos Beek zegt:

    Mooi dat je zoveel doet voor de muizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.