Even kijken of het veilig is aan de kust !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad. We beginnen met een mededeling van de redactie : Uit verschillende bronnen waaronder die op het erf van boer Joris blijkt dat vele lezers geloven hier met fake news te maken te hebben. De redactie laat weten dat alles wat hier gepubliceerd wordt echt verzonnen is en dus geen fake news. Het is maar dat je het weet. Wie toch vermoedt fake news te lezen kan contact opnemen met nonkel Juul en zijnen tweeloop die je tot andere gedachten zal brengen. Dank voor uw aandacht.

Ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf Tante Martha. Onze nonkel zit gezellig aan tafel met zijnen tweeloop naast hem. Nu en dan nipt hij van de te warme koffie die het wuuf hem gezet heeft. Ook kijkt hij regelmatig naar buiten om te zien of er iemand te zien is. Behalve madame Vanderโ€ฆ

View original post 269 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Even kijken of het veilig is aan de kust !

  1. Gelukkig maar dat ze nu weet waar der hersenen zitten ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.