Een duivels feest !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad. We beginnen met het streeknieuws. Enkele nonnen die op bedevaart wilden naar het dorp van Nonkel Juul zijn per ongeluk in de Kerk van de Almachtige bonobo terechtgekomen. Achteraf bleken twee van hen in verwachting te zijn. Mathilde, de voorgangster van deze kerk werd door commissaris JM Dezeurder hierover verhoord maar de commissaris kon geen feiten vinden die aanleiding geven tot arrestaties van verdachten. De pastoor en zijnen onderpastoor zullen ook een onderzoek instellen om uit te maken of de ontvangenis al dan niet onbevlekt is.

Diep onder de grond zit de Satan na te genieten van de foltering van enkele belastingambtenaren. Grommend zet hij zijn tanden in de geroosterde arm van een kloosternon. Uit het duister verschijnt madame Blanche met haar kristallen bol. Gestoord kijkt hij opzij. Aan haar blik te zien heeft ze iets belangrijks mede te delen. …

View original post 218 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.