De spoedvergadering !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

In de privé woonst van de burgemeester is het een drukte van jewelste. Er is een geheime spoedvergadering aan de gang. De pastoors en enkele inspecteurs van politie zijn aanwezig. Ook enkele militaire hoogwaardigheidsbekleders zijn van de partij. De reden van deze vergadering is dat er heel wat onvrede heerst met de aanwezigheid en het optreden van JM De Zeurder, die binnenkort definitief tot hoofdcommissaris zal benoemd worden.

Over haar optreden bij de rellen tijdens de voetbalwedstrijd van afgelopen zondag wordt nog steeds gepraat ende geschreven in de lokale pers. Ook Trump heeft op zijn Twitter account haar geprezen voor haar harde aanpak om de orde te handhaven. Haar voorganger de genaamde commissaris Cadeau, ook bekend als CC liet hier en daar wat door de vingers zien. Vooral de pastoors konden daar de vruchten van plukken maar nu….. Ook het op non actief zetten van agenten Paula Poop en Jeanne…

View original post 247 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De spoedvergadering !

  1. Karel zegt:

    ja van veel stappen wordt je moe 🙂
    ach ik wandel graag 🙂
    ben blij dat de foto’s mooi zijn , met mobieltje gemaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.