Twee mannen en een matras.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Twee mannen en een matras.

Het is vrijdagnamiddag. Ik heb vroeger dan gewoonlijk mogen stoppen op het werk om Eva op te halen. Ze is ontslagen uit het ziekenhuis. De voorbije nacht heeft ze moeten slapen met een apparaat (door sommigen monitor genoemd) op de borst die haar hartritme controleert en op kaart of wat dan ook brengt. Nu is het afwachten op de uitslag van deze test. Thuis gekomen kijk ik even mijn mails en messengers na. Ik had Exvan enkele dagen geleden beloofd om vandaag samen een matras te halen zo rond 17 u. “Ik ben al thuis” lees ik op het scherm. Dat komt goed uit. Eva en ik zijn vroeg thuis, dus ga ik er maar op af.

Even later rijd ik met Exvan en de matras weg van de parking van de winkel. De matras is geplooid zo goed als kan en ligt deels in…

View original post 202 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Twee mannen en een matras.

 1. Trudy zegt:

  Fijn dat ze weer naar huis mag.

 2. Matroos Beek zegt:

  Ik hoop op een goed resultaat voor Eva.

 3. Bertie zegt:

  Alles goed met Eva, mag ik hopen.

 4. ms zegt:

  Nu nog de uitslag afwachten …Hopelijk valt het allemaal wel mee.

 5. marjolijn1 zegt:

  Fijn dat Eva weer thuis is…!!

 6. joke_dev zegt:

  Een matras in de auto krijgen en ermee sleuren in dit warme weer 😢. Hoop goede resultaten voor Eva.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.