Gezond voer in de Mac !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Mevrouw Paradijsvogel komt naar buiten. Ze is klaar om te vertrekken. “We moeten weg” hoor ik Doortje tegen Blondie zeggen. Lori hoort het ook. “Nog een keer ?” Daar gaat ze voor de laatste keer. Ik laat haar in mijn armen vallen. Spontaan slaat ze haar armen rond mijn nek en voor ik het weer eens goed en wel besef geeft ze me een smakkerd op de mond. Ik laat haar los. Schichtig komt Blondie dichterbij. Ze komt afscheid nemen. Ze doet haar blonde lokken opzij zodat haar wang te voorschijn komt. Ze biedt me haar wang aan. Ik geef er een zoente op. Ze bloost. Dan gaat ze haar zusje achterna. Ondertussen stappen de Paradijsvogels in de auto. Op naar het voor hen verre Roeselare. 

We bezoeken enkele winkels in het winkelcentrum langs de Brugsesteenweg, ook wel gekend als het Mammoetcenter. Het is minder druk dan ik verwacht had…

View original post 451 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gezond voer in de Mac !

  1. joke_dev zegt:

    Een mammoetcenter in Roeselare? Ja bij stalken moet je dood zijn vooraleer ze iets doen anders komen ze nog niet van hun stoel af. Geloof het maar…

  2. Rebbeltje zegt:

    En waar komt die MAC dan ?

  3. Stalken verschrikkelijk , gisteren is hier op nog geen 500 mtr een jonge vrouw van 42 jaar neergestoken met dodelijke afloop, haar ex was het die haar ook stalkte . Het is een probleem die de wet niet afdoende kan aanpakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.