BBQ in het zwembadje.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Zoals altijd begint de zaterdagmorgen met een bezoek aan den Aldi hier vlakbij samen met mijn moeder en Eva. Daar het weerbericht tropische hitte voorspeld heeft zijn we er nog vroeger bij dan anders.  Jammer genoeg hebben nog mensen dit schitterend idee gehad want het is reeds druk in de winkel. Terwijl ik gewapend met winkelkar de Aldi binnenstap wachten mijn moeder en Eva hun beurt af bij de beenhouwer. Vlug even kijken op Messenger of ik geen bericht van de Muizen of Paradijsvogels gekregen heb. Het gebeurt soms dat ze me via deze app vragen één en ander te kopen en te bezorgen. Bij levering krijg ik dan mijn geld terug plus iets extra’s voor de kosten. Neen, geen nieuw bericht. Wel een bericht van gisteren vrijdag waarbij mevr. Paradijsvogel me vraagt tot hoe laat ik moet werken. Ook stuurt ze nog een verzoek om iets van me te…

View original post 406 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op BBQ in het zwembadje.

  1. omabaard zegt:

    Spelen met water en vuur. Aiai.
    Fijn dat je zo goed met kinderen om kan!

  2. RenéSmurf zegt:

    In de winkel is het altijd lekker koel en boodschappen heb je toch regelmatig nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.