Een bericht van een vriend.

Deel 3 van het verhaal over de Muizen.
Geniet van deze winderige zaterdag.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

We rijden de parking op van de supermarkt. Ik zie niet onmiddellijk een vrije parkeerplaats. Ik laat hen vlakbij de ingang uitstappen. Met zo’n kleine kan je maar beter oppassen.  Na een poos merk ik een vrije parkeerplaats. Vlug parkeren en dan naar binnen.

De Muizen zijn reeds druk bezig met het vullen van de winkelwagen. Piepmuis mikt alles wat ze van papa krijgt in de wagen. Ze giert het uit van de pret. Zoonmuis is vooral geïnteresseerd in de rekken met sterke drank. Dit is niet naar de zin van Grote Muis. Toch enkele flessen meenemen voor een feestje deze avond.  De energy drinks en blikken bier ontsnappen er ook niet aan. Met een volle kar komen we aan de kassa. Hopelijk niets vergeten.

Terwijl we alles in de koffer van mijn auto bergen krijgt Zoonmuis een berichtje van een vriend. Die is vlakbij en wilt met hem naar…

View original post 162 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.