Garde Punaize houdt alles in het oog !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Terwijl Bieke rondkijkt waar Conny en Brilletje gebleven zijn komt er een periscoop uit het riool. Ditmaal niet de periscoop van de duikboot van kapitein biefstuk maar de periscoop van Garde Punaize die hij tot voor kort gebruikte in het kolenhok van het gemeentehuis om de buurt in de gaten te houden. Toen had hij nog gezelschap van inspecteur Paula Poep maar sinds die liet weten dat haar poesje allergisch is voor koolstof moet hij de dienst daar delen met inspecteur Jeanne Darm.  

Nu zitten de garde en den inspecteur samen in het riool om met dien periscoop de buurt in de gaten te houden. Er rijden de laatste tijd nogal wat tanks door de straat. “Die hebben geen vergunning aangevraagd bij de burgemeester” moppert Punaize terwijl inspecteur Jeanne Darm enkele push ups uitvoert en zich optrekt aan het rooster. Een rat die de inspecteur bezig ziet schrikt zich…

View original post 308 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Garde Punaize houdt alles in het oog !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    dus op 1 na allen visliefhebbers , nu ik lust er wel pap van hihi
    ja het was een mooie wandeling , zal zo de foto’s in een album zetten
    fijne middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.