Dans !

2019-02-09_03-18-10

Eva gaat op zaterdag in de voormiddag dansen. Eerst enkele gratis proeflessen. Nu is ze ingeschreven voor dit semester.  Deze lessen gaan door in een zaal die ook als dojo dient voor een karateclub. Niet deze waar ik lid van ben/was. Ondanks we elkaar al enkele decades niet meer gesproken hebben was het weerzien met de karatetrainer hartelijk.

Terwijl Eva haar lessen volgde praatten wij over het verleden en het heden.  Dertig jaar geleden is het dat we samen trainden. Hij als bruine gordel, ik witte way back in 1987. Mijn vechthandschoenen die ik destijds gebruikte heb ik nog steeds in de kast liggen. Deze middag voor de grap (en voor de foto) nog even van onder het stof gehaald.

“Nee, ik heb me niet verveeld terwijl ik zat te wachten” antwoordde ik op de vraag van Eva toen we naar huis reden.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op Dans !

 1. marjolijn1 zegt:

  Leuk om zo herinneringen op te halen, terwijl je toch wil wachten.

 2. Rebbeltje zegt:

  Altijd leuk oude bekenden ontmoeten 🙂

 3. majaer zegt:

  Dat is altijd weer leuk om even naar een oude herinnering terug te gaan

 4. Karel zegt:

  mooi Suske
  dus Eva aan het dansen leren , ooit lang geleden deed ik aan ballroom dansen
  jij dus ff ouwe koeien uit de sloot gehaald , zonder te vechten hihi

  ja ook hier een stormachtige wind , maar nog steeds droog
  ik vermaakte mij met schaatsen kijken

  fijne avond groet

 5. omabaard zegt:

  Dansen houdt voor mij een leuk ver verleden in.
  Karate liet ik aan mij voorbij gaan, maar je foto oogt stoer!

 6. Bertie zegt:

  Voor beiden een geslaagde middag. ☼

 7. Matroos Beek zegt:

  Altijd leuk om herinneringen op te halen…

 8. ms zegt:

  Mooie invulling voor “wachten”.

 9. dansen en een aangenaam weerzien
  niet mis Suske

 10. perdebytjie zegt:

  Lekker om weer iemand bekend raak te loop en so lekker te gesels. Oulike handskoen!

 11. rietepietz zegt:

  Dat zijn de leukste ontmoetingen. Wat fijn dat Eva dit soort dingen nu kan doen, daar moet je als vader ook blij van worden.

 12. Leuk om dan even bij te praten, en herinneringen op te halen Suske.

 13. Met dansen heb ik niet veel maar met karate weer wel. Zelf vroeger ook een aantal jaren actief mee geweest

 14. natuurfreak2 zegt:

  Herinneringen ophalen aan die dingen voorbij zijn en praten met je trainer zal best fijn geweest zijn.

 15. Sjoerd zegt:

  Mooi is dat dan om even terug in de tijd te duikelen.

 16. Wachten kan best prettig zijn… Helemaal als je niet alleen hoeft te zitten.

  Love As Always
  Di mario

 17. logbankje zegt:

  Dansen is een mooie ontspanning.
  De vechthandschoen past nog steeds, net als mijmeren. Hans

 18. Op die manier is wachten een aangename bezigheid.

 19. John zegt:

  Ik heb met uitzondering van de periode vanaf mijn ongeluk en revalidatie altijd gesport.

 20. gerdaYD zegt:

  Leuk dat je Eva zich voor het dansen interesseert, hopelijk houdt ze het vol want het is op zichzelf ook een sport die je moet onderhouden.
  Leuk ook dat je daardoor je karatetrainer weer eens zag én sprak!

 21. meninggever zegt:

  Mijn moeder danste ballroom in haar jonge jaren en mijn peuterperiode. Kwam met bekers en prijzen thuis. Had het zeer naar de zin. Ik kreeg er niks van mee. Kan nog steeds niet echt dansen. Maar ook niet echt sporten. Nou ja, beetje motorracen of in een auto het circuit afraggen. Maar voetbal was meer een kwestie van op het doel staan en de tegenstander op elke denkbare wijze van de bal af krijgen. Het geren was niet aan me besteed. Toch zat ik nog heel even op worstelen. Tot ik in een wurggreep werd genomen en weigerde af te tikken. Daarna meteen gestopt….:)

 22. Villasappho zegt:

  Das goed voor een mens, binnen een club bewegen. En dansen zeker! Benieuwd of ze er blijft plakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.