Kleine Monsters !

Het valt te merken dat we op wintertijd zijn. Vanaf 18 u is het goed donker. En weet dat de dagen nog enkele maaden steeds korter worden. Laten we het binnen maar gezellig maken.

Hier en daar verneem ik dat er halloweenfeesten of stoeten zijn deze avond. Dus niet schrikken als er vanavond aangebeld wordt en enkele kleine monsters  “trick or threat” roepen en hoopvol een mandje of zak in je richting duwen.

2017-09-30_12-37-29

Van dit min of meer recent verschijnsel lig ik niet wakker. Zelf van een zwarte of orze piet  ga ik niet door het lint. Ze doen maar. Snoepen doe ik toch niet en een masker heb ik ook niet meer nodig.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kleine Monsters !

 1. Yova zegt:

  Leuke foto. Halloween doen wij nooit wat aan. het is zeker gauwer donker. S’morgens vroeger lichter. Wel wennen. Kinderen is dit heel leuk om te doen. Groetjes,

 2. rietepietz zegt:

  Hier komen geen monsters aan de deur, Halloween speelt niet zo in de buurt. Ik heb dan ook geen snoep in huis al kan ik zonodig natuurlijk zelf wel voor monster doorgaan in het halfdonker.

 3. Rebbeltje zegt:

  Zou de 1e keer nog moeten worden dat ze hier aan de deur komen voor snoep…maar wat niet is kan nog komen…zal ze rijkelijk belonen 😉

 4. willy zegt:

  Halloween is niet aan mij besteed

  leuke foto Suske

  groeten

 5. Villasappho zegt:

  Ik word eer gezegd niet blijer van die overwaaiende feestjes uit Amerika.

 6. Bertie zegt:

  Het leeft hier ook niet zo, wel voor kinderen. In onze straat zijn ze nog nooit geweest. Te griezelig wellicht?🎃

 7. fietszwerver zegt:

  hier merk je er ook niets van
  en dat om snoep langs de deuren is toch met Sin maarten

  fijne avond groet

 8. Frank103 zegt:

  Geen halloween hier, we hebben Sint Maarten! Op 11 november staat dan de voordeur open en sta ik snoep uit te delen aan kinderen met een lampion die passende deuntjes kwelen…

 9. logbankje zegt:

  Een leuke foto, ach monsters je komt ze soms dagelijks tegen.
  Denk dat ik er hier vanavond niet veel van zal merken, zal zelf wel even gek doen. Hans

 10. Kakel zegt:

  Mijn dochter heeft gisteren Halloween in de stad (Rotterdam) gevierd met twee vriendinnen. Ze hebben zich kostelijk geamuseerd. Ze had voor 2 euro een paar duivels-oren aan een haarband gekocht en een paar valse wimpers. Ik heb me rot gelachen.
  Zelf laat ik dergelijke feestelijkheden van harte aan mij voorbij gaan.

 11. Hier wordt niet aangebeld. Zouden ze misschien niet durven.

  Love As Always
  Di Mario

 12. RenéSmurf zegt:

  Hier doen we daar niet aan, hier vieren we Sint Maarten.

 13. Sjoerd zegt:

  Die tijd is voor ons voorbij, dit is voor de jeugd

 14. marjolijn1 zegt:

  Hier niets van dat alles, mag van mij ook zomaar voorbij gaan…!!

 15. John zegt:

  De wintertijd is de originele tijd, dus niets zo vreemds aan. Ik heb ook geen masker nodig hoor. Alhoewel ik een paardenkop masker wel erg leuk vind.

 16. merel zegt:

  Hier bij ons in de buurt waren er gisteren ook Halloween wandelingen

 17. majaer zegt:

  Hier is weinig van te merken op een enkele versierde tuin na

 18. gerdaYD zegt:

  Hihi, je opmerking dat je geen masker meer nodig hebt, hoe kom je er bij?
  En goh, ik doe ook niet mee met Halloween of Sinterklaas, maar ik gun de anderen dat pleziertje beslist!

 19. Suskeblogt zegt:

  Ieder diertje zijn pleziertje zullen we maar zeggen.

 20. De tijd dat de kinderen hier langskwamen met Halloween is voorbij. De kinderen zijn uitgevlogen en veel oudere mensen hebben hun huis verkocht en zijn kleiner gaan wonen en de nieuwe bewoners hebben nog geen ofwel erg kleine kinderen en die doen daar niet aan mee. Ik vind het wel jammer.

 21. meninggever zegt:

  Ik heb er weinig tot niets mee. Maar dat komt ook omdat wij in november en december al allerlei feesten voorbij komen. Op de 11e St.Maarten. Komen hier de kinderen met verlichte lampions langs, zingen en snoep ophalen. Dan krijgen we de Sinterklaasfeesten, en later Kerstmis. Dan heb ik dat Halloween gedoe niet nodig…..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.