Even enkele vragen beantwoorden !

2017-10-27_07-36-25

Op de recente blog van Riet kreeg ik volgende vraagjes te lezen. Die wil ik hier wel eens even beantwoorden. Nee dank U, geen award. Zo hoef ik ook niemand te nomineren.

1.Blog jij “gender neutraal” of heb je een voorkeur voor mannen- of vrouwenblogs ?
Ik blog “gender neutraal” anders gezegd : ik maak logjes voor iedereen die ze wilt lezen. Welk nagellak of scheerschuim ik gebruik, daar zal niemand van wakker liggen.

2.Heb je wel eens het gevoel dat je site een “blog” aan het been is?
Neen hoor, anders was ik reeds lang gestopt. Het is mijn uitlaatklep, dagboek en nog veel meer voor me. Ik geniet van de reacties, meer dan het aantal “hits” die mijn blog krijgt.

3.Verwijder je reacties die niet leuk of niet netjes zijn?
Hangt er van af : als het negatieve kritiek is laat ik die staan. Vrijheid van meningsuiting is een punt hier op deze blog. Niet iedereen moet bij voorbeeld de cd’s die ik plaats in het weekend leuk vinden. Als het om verwijten of aanvallen gaat zoals ik ook al eens gehad  heb wis ik deze reacties en desnoods de desbetreffende log.

4.Weet je een beetje  hoe je vaste lezers “in elkaar zitten”?
Ik vermoed van wel. Ik heb een vaste groep die reageren en ik lees dan ook hun logjes.
Over lezers die niet reageren heb ik koffiedik kijken.

5.Wat wil je zelf graag kwijt over het bloggen ?
Ik zeg altijd : liever een slecht origineel dan een perfectie kopie. Met andere woorden wees jezelf en aap geen andere bloggers na.

En die beren ?
Die zijn hier om het gezellig voor je te maken.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Even enkele vragen beantwoorden !

 1. leegschrift zegt:

  Ja, al die awards. Nog even en ik loop helemaal krom. Dus laat dat maar aan mij voorbijgaan. Gelukkig ben ik pas een jonge aap in deze jungle. Ach ja, de wisknop. Gebruik hem als je de kots van iemand hebt, zou ik zo zeggen. Perfectie vind ikzelf sowieso godsgruwelijk. Ben blij dat ik heel alleen in een kooitje zit, waar iedereen met pinda’s keihard naartoe zit te smijten elke dag. Pfff.

 2. shivatje zegt:

  Suske een mooi stukje dat je van jezelf beschrijft en daar hoeft men zeker geen awards voor te krijgen.

  Aum Shanthi

 3. rietepietz zegt:

  Leuk dat je er toch iets mee doet, de vragen zijn eigenlijk ook wel een beetje open deuren want mijn lezer hebben toch vaak een beetje dezelfde opvattingen over bloggen als ik.
  Ik verwijder nooit reacties tenzij de scjrijver ervan er zelf om vraagt ( of het duidelijk een dubbele reactie is) Ik herinner me nog een onverkwikkelijke affaire bij jou ja, een vervelend opzetje om een hetze te ontketenen. Verstandige bloggers laten zich niet manipuleren maar beginnende bloggers trappen nog wel eens in die val.Zelf heb ik ooit één nog werkende link bij me verwijderd in overleg met die blogger, die moeite had met een beschaafd geformuleerde andere mening.

 4. Suskeblogt zegt:

  Ik heb toen gezien hoe enkele bloggers zich lieten manipuleren. Bij mij lukt zoiets niet. Voor de rest mag iedereen hier op zijn of haar manier reageren.

 5. rietepietz zegt:

  Ja je ziet het vaak aankomen hé. Ik ben ervoor om zelf een mening te vormen en daarnaar te handelen, ik weet dat jij dat ook doet en met ons gelukkig de meeste wel.

 6. Sjoerd zegt:

  Na verloop van tijd weet je wat je kunt verwachten. In sommige zaken probeer ik uniek te zijn. Maar ook voor mij is het een dagboek…

 7. Bloggen moet leuk voor jezelf zijn. En natuurlijk ook voor je lezers, reacties zijn natuurlijk ook (meestal) leuk. Maar over het algemeen maak ik geen logs die heftige reacties te weeg brengen.

  Love As Always
  Di Mario

 8. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik ben het helemaal met je eens in dit goede blog
  ik had de vragen net zo beantwoordt
  al ik wil is dat ik een glimlach ontfusel van mijn bezoek

  ja ik hoop ook dat Nellie ( Rebbeltje ) en ik nog heel lang vrienden zijn 🙂

  fijne middag groet

 9. willy zegt:

  antwoorden waarin ik me kan vinden Suske

  dubbele reacties verwijder ik wel, maar andere niet

  tenzij ze iemand willen kwetsen

  groeten

 10. Rebbeltje zegt:

  al botst het ook wel eens 😉

 11. Rebbeltje zegt:

  Een vreselijke hekel heb ik aan die vragenlijstjes…wie me wil kennen doet dat wel en anders maar niet. Ook goed!
  Wel gezellig zo een berentafel 😉

 12. logbankje zegt:

  Kan mezelf wel terug vinden in je antwoorden, het is leuk om te bloggen.
  Reacties zijn altijd welkom. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 13. RenéSmurf zegt:

  Mooie antwoorden op mooie vragen, ik kan me er wel deels in vinden. Ieder logt en reageert op eigen manier.

 14. Frank103 zegt:

  Die vragen en antwoorden zijn tot daaraantoe, maar die beren maken dit bericht wel een dieptepunt. En dan maakt het niet uit of het mannetjesberen of vrouwtjesberen zijn, gewoon genderneutraal!

 15. die berenfoto is gezelliger dan zo’n enquete, ik vindt zo’n vragenlijst maar niks…
  Maar ieder doet zijn blog op zijn manier, en dat is maar het beste ook
  Een @->- voor jou.

 16. John zegt:

  Oh, ik wil best je muziek afkraken hoor, alleen zou ik daarmee ook mijn eigen collectie in een kwaad daglicht zetten 😆

 17. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Hihi, je hebt krek dezelfde antwoorden gegeven als ik zou doen!
  Het verwondert me wel een beetje dat je er op in ging, normaal doe je dat niet hé.
  Leuk dat je de beren op visite kreeg *wink, big smile*.

 18. Villasappho zegt:

  Leuk om te lezen verbaast me niets de vragen waren mij ook al opgevallen zal er eens aan denken om ze te beantwoorden

 19. Hilde zegt:

  Leuke vragen en nog leuker de invulling. 🙂

 20. gemma1952 zegt:

  Die beren zijn zeker schattig. Zij ze ook van u?

 21. Suskeblogt zegt:

  nee hoor, die zijn in de kringwinkel te vinden.

 22. Er is een tijd geweest dat zo’n vragenlijstjes over alles en nog wat de ronde deden.” stokjes ” noemden ze dat. Ik deed er ook aan mee. Maar op den duur raakt het afgezaagd en nu kunnen ze me niet meer overhalen. Er is ook een tijd geweest dat er een bijeenkomst werd belegd door bloggers in het domein van Puyenbroeck en toen zijn er zeker een vijftigtal bloggers op afgekomen. Was echt fijn en met sommigen heb ik nog steeds contact. Een tweede bijeenkomst in Sint Niklaas liep op een sisser uit omdat het de dag van communicantjes was en veel bloggers konden niet afkomen.

 23. meninggever zegt:

  Mijn meningblog is duidelijk van opzet. MIJN Mening en niet die van een ander. Oneens? Prima, kom maar op met de reacties. Maar in de praktijk gaat dat al ruim elf jaar goed. Al zijn er dan wel wat mensen verdwenen uit het blogcircuit. Juist vandaag nog een blogje over gedicht. Het is ook de tijd denk ik. Men vliegt uit na verloop van tijd.

 24. Rob Alberts zegt:

  Ik ben gek op beren, vooral op teddy beren.

  Vrolijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.