De boer neemt zijn agenda !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Ernest zit samen met boer Floris en zijn vrouw aan de ontbijttafel. Vooraleer met eten te beginnen prevelt onzen evangelist een gebedje. Dan horen ze voetstappen op de trap. Slechts gekleed in een kort nachthemdje komt Gina naar beneden. Haar oogleden zijn nog gezwollen van het slapen. Zonder een woord te zeggen zet ze zich aan tafel en grijpt een boterham. Het was haar ook allemaal teveel geworden. Zowat alle dagen in haren bloten op tafel liggen in café Vlaanderen terwijl die oude viezerikken op haar buik aan het klaverjassen of manillen zijn. Nee, ze  heeft genoeg van dat leven. Gelukkig liep ze Ernest tegen het lijf die haar een nieuw leven beloofde als ze zich tot Christus zou bekeren. Hij stelde haar voor mee onder te duiken op de boerderij, maar er was jammer genoeg maar één kamer en bed vrij. Geen probleem voor Gina. Zij zag er geen…

View original post 299 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op De boer neemt zijn agenda !

  1. RenéSmurf zegt:

    ja, geloof zou ik er buiten laten, maar voor anderen is dat juist weer een onderdeel van het dagelijks leven, dus dan kan dat blijven, want dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn.

  2. gerdaYD zegt:

    Goede zondagmorgen Suske. Waar haal je het toch allemaal vandaan? Uit je rijke verbeelding natuurlijk maar je weet het als geen ander in een spannend (en grappig) mooi geschreven verhaal te brengen!

  3. Yova zegt:

    Wat heb je spannend verhaal geschreven. Wat Gerda yd zegt waar haal je verdaan? Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.