Op zijn maandags.

2017-10-09_02-16-03

Vandaag moest ik werken van 11 tot 19 uur. Voordeel was dat ik vroeg even bij de dokterspraktijk kon binnenwippen voor mijn pijnlijke elleboog. Na kort onderzoek dat bestond uit drukken op en rond de elleboog blijkt dat ik met een tenniselleboog zit opgescheept.  Een spuit in de elleboog en nu afwachten hoe het evolueert.

Daar rusten geen zin heeft voor het herstel van de elleboog ben ik dus toch gaan werken. Eén van de taken was om even langs te gaan bij de school (zie foto) waar ik in 1979 afgestudeerd ben. Er is sedert die tijd heel wat bijgebouwd zodat de school grotendeels nieuw was voor me en ik geen nostalgische gevoelens kreeg. Alleen het besef dat bijna 40 jaar niet niets is.

Groetjes en tot later.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op Op zijn maandags.

 1. Rob Alberts zegt:

  Sterkte met je elleboog.

  Ik vul maar even n dat jij nooit tennist?

  Houd dat maar zo …….

  Vriendelijke groet,

 2. TheHappyFive zegt:

  Ik heb een paar jaar geleden een stevige bursitis aan mijn elleboog gehad. Dat rotding steekt van tijd tot tijd nogal eens de kop op. Gelukkig niet meer zo erg als toen.
  Pijnlijke situaties allemaal. Heel veel sterkte dus met je elleboog en dat hij rap mag genezen.
  PS: toevallig schreef ik vandaag ook een stukje over mijn oude school 🙂

 3. Suskeblogt zegt:

  Ik zal even komen lezen.

 4. Suskeblogt zegt:

  Tennis is geen sport voor mij Rob.

 5. Matroos Beek zegt:

  Sterkte met je elleboog. Ik had er vorig jaar op een gegeven moment twee… ik bedoel tennisarmen… het is spontaan weggegaan maar het duurde maanden. Ook ik tennis niet, maar ik had teveel gesjouwd tijdens de verbouwing hier. Door de pijnlijke arm te sparen, had ik de andere overbelast en lap… zo had ik twee pijnlijke armen. Maar hout vasthouden, alles weer goed nu.

 6. Kakel zegt:

  Beterschap en sterkte met je elleboog. Ik hoop dat je er snel vanaf bent. Niet van je elleboog; ik bedoel natuurlijk van de pijn (-:
  De school ziet er heel modern uit.

 7. Suskeblogt zegt:

  Erg duidelijk hoe men aan die pijnlijke elleboog komt is het nieet. Ik hoop dat die spuit haar werk gedaan heeft.

 8. Suskeblogt zegt:

  De gebouwen zijn inderdaad niet zo oud. Ergens eind jaren 1970 begin jaren 1980 gebouwd. He gebouw waar ik vroeger les in volgde staat er ook nog.

 9. Bertie zegt:

  Beterschap Sus. Zonder spuit heelt het ook, het duurt alleen wat langer.

 10. merel zegt:

  Veel sterkte met je elleboog
  Mijn school bestaat niet meer als school …. het zijn nu sociale appartementen

 11. Sjoerd zegt:

  Ik hoop dat het spuitje wonderen doet, mijn Fysio denk er anders over. En die heeft in mijn geval gelijk gekregen.

 12. Auw.. dat is pijnlijk idd. Ik hoop voor je dat het helpt en dat het zo snel mogelijk over is.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Hans zegt:

  Hopelijk is de tenniselleboog niet in de arm die je het meest gebruikt.
  Beterschap gewenst.
  leuk om je oude school te bezoeken, die van mij is al gesloopt. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 14. RenéSmurf zegt:

  Dan is er weer dit, dan is er weer dat, zo is het leven, beterschap er mee.

 15. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik had al een reuine van mijn oude lagere school , klas ’62 en vond het prachtig
  mis inmiddels een slijmbeurs in rechter schouder en in rechter elleboog is ook operatief de kwaal weg gesneden 🙂 ze hadden hier meer droog weer voorspelt deze dag , ik was 2 x flink nat en deed dus een wijk minder dan gedacht , morgen weer
  slaap wel groet en beterschap

 16. Frank103 zegt:

  Naar zo’n tenniselleboog! Jullie lijken inmiddels wel zo vaak bij de dokter te komen dat die weet of je suiker in de koffie wilt. Dat lijkt me heel vervelend!

 17. Rebbeltje zegt:

  Nu maar hopen op een spoedig herstel

 18. een tenniselleboog, ik hoop dat het betert met dat spuitje, maar daar geloof ik zelf niet in….
  dat zijn maar cortisonen
  toi toi
  Een @->- voor jou.

 19. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een fijne week gewenst.
  Maar ai, dit is minder prettig nieuws hé, een tenniselleboog is pijnlijk en je kan er nog lang mee rondlopen! Hopelijk zal die inspuiting je snel helpen zodat het niet al te lang duurt vooraleer je je arm weer volop kan gebruiken.
  Lekker nostalgisch om even langs je oude school te lopen maar als er zoveel aan verbouwd is zal je wellicht weinig herkennen. Sterkte hé, ook met het vele werk!

 20. willy zegt:

  beterschap met je elleboog Suske
  hopelijk doet het spuitje zijn werk

  groeten

 21. Hilde zegt:

  Toch een zweempje nostalgie dat ik doorheen deze woorden voel. Alles verandert, zo ook schoolgebouwen. Beterschap met die tenniselleboog.

 22. Ai, hopelijk helpt het spuitje. Het gebouw van de lagere meisjesschool staat er nog altijd en op een goeie dag verhuisden we op mijn werk van een kleiner gebouw naar een groter gebouw Kun je het al raden? Dat groot gebouw was de lagere meisjesschool waar ik startte met mijn schoolleven en ik eindigde mijn arbeidsjaren in ….diezelfde school!! Je moet het maar treffen he 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.