Shoppen in Izegem.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik zit door mijn voorraad jeans. Als ik eenmaal iets aantrek dat me lekker zit draag ik het totdat het bijna letterlijk van mijn lijf valt. Zo ook met mijn jeans. De laatste die ik heb begint tekenen van slijtage te tonen. Waar ga ik nieuwe kopen ? Deze en enkele andere had ik in den Euroshop gekocht maar de laatste tijd is hetgene ze aanbieden niet echt mijn smaak. Dan herinner ik me de naam van een winkel in Izegem. Die had ik van mijn baas gekregen. “Goede kwaliteit tegen redelijke prijs” had hij me toevertrouwd. Ook Grote Muis had me enkele weken geleden over die winkel verteld. Zij zou er ook graag heen gaan maar weet die niet te vinden. Ik kijk even op Google Maps. Dan neeem ik men GSM en bel Grote Muis op. Ook al voelt ze zich niet zo lekker, toch wilt ze mee…

View original post 593 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Shoppen in Izegem.

 1. Rob Alberts zegt:

  Ik koop nu recycle jeans.
  Vervelend genoeg hebben ze mijn maat niet.

  Ik zal dus moeten afslanken ……

  Nieuwe kleren ik vind het altijd gedoe ….

  Vriendelijke groet,

 2. RenéSmurf zegt:

  Ik ga altijd naar dezelfde winkel, want dat beviel de vorige keer ook.

 3. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een fijne week gewenst.
  Ha, je hebt dan toch nog je gading gevonden en met een nieuwe jeans naar huis gekomen, bovendien kon je terug je goede daad verrichten door de Muizen weer een eindje vooruit te helpen. Je bent een mooi mens!

 4. John zegt:

  Herkenbaar. Ik loop het liefst in de Levis 501 het rechte model. Dus niet die met die skinny broekspijpen. Hoewel ik er wel een heb (per ongeluk aangeschaft). De Levis gaat trouwens wel erg lang mee.

 5. Toch een geslaagde trip naar Izegem! Maar kun je dat ook niet vinden in Roeselare? Koopstad bij uitstek( beweren ze toch !)

 6. Suskeblogt zegt:

  natuurlijk zijn er heel veel winkels in Roeselare, maar toch gebeurt het dat ik via via over één of ander winkel hoor buiten de stad. Dit was zo over die winkel in Izegem. Altijd de moeite om eens langs te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.