Uit mijn platencollectie : AC/DC !

2017-09-03_11-27-57

Deze groep hoef ik niet meer voor te stellen : die bestaat al meer dan 40 jaar en is regelmatig op de radio te horen, zeker toch op Studio Brussel. Komt daarbij dat jong en oud in die 40 jaar wel eens hun gitarist in schooluniform heeft zien voorbij razen. 🙂

Ik heb hun twee live platen en dit is de tweede. Die met als zanger Brian Johnson. De plaat opent met “Thunderstruck” en da’s precies het nummer dat ik jullie laat horen.

Met de volumeknop op 10 gaan we verder met deze zonnige zondag;

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Uit mijn platencollectie : AC/DC !

 1. Frank103 zegt:

  Nee, dat rare stemmetje van die zanger vind ik niks, ACDC heb ik hier niet in de kast staan. Eigenlijk word ik gewoon nerveus van dit soort gitarenmuziek, ik heb liever iets rustigers met meer bassen….

 2. Rebbeltje zegt:

  Nog nooit van gehoord maar moet gelijk aan mick jagger denken met zijn grote mond.

  Fijne zondag

 3. Stef Den Flater zegt:

  Die Brian Johnson staat bij mij niet hoog op de hitlijst van zangers. Dan toch liever wijlen Bon Scott. Zelfs Axl Rose, als mens niet echt te aarden, heeft een beduidend betere stem en vooral meer bereik en variatie in zijn zang. Was het niet voor de broers Young, dan was die band eigenlijk weinig bekend (naar mijn bescheiden mening uiteraard). Volgens Wikipedia is de bezetting met de jaren danig veranderd. Maar liefst 25 muzikanten: dat zal ook wel rock & roll zijn hé. 😉
  mvg

 4. fietszwerver zegt:

  de naam acdc is me wel bekend
  maar ik zet de volume knop op 0
  pak een pint en ga de zon in stilte genieten
  fijne middag groet

 5. rietepietz zegt:

  De naam klinkt wel bekend maar eigenlijk zegt het nummer me niets en kan ik ook geen ander bekend nummer van ze noemen. Zijn ze toch een beetje aan me voorbij gegaan blijkbaar.

 6. meninggever zegt:

  Gelijkstroom/Wisselstroom – dat is mijn eerste gedachte bij die naam. Heeft met het arbeidsverleden van doen waarin een bedrijf werd aangestuurd met die naam. Niet genoemd naar de band, maar naar dat stroomfenomeen. De band ken ik vooral van de stevige krijsende nummers…

 7. Ja, draaide ik vroeger idd ook vaak en volume op 10!!! (M’n ouders waren ‘not so amused’ 😀

 8. Mag dit nummer ook zacht gedraaid worden, dat wist ik niet. Mij is altijd verteld dat deze alleen hard mocht 😉

  Love As Always
  Di Mario

 9. Bertie zegt:

  Iets minder volume voldoet ook gezien de achtergrondgeluiden.☻ Ze waren populair in ons gezin dus ken ik ze ook..

 10. Matroos Beek zegt:

  Ze waren in mijn tijd heel populair. Zelf was ik geen fan, maar als ik er nu naar kijk, moet ik lachen en vind ik het héél amusant. Alsnog. Wat een energie, wat een wisselstroom/gelijkstroom!

 11. Anna zegt:

  Mij niet onbekend maar de volumeknop op 7 volstaat 😊

 12. Sjoerd zegt:

  Ook hier gaat de volumeknop naar beneden…

 13. RenéSmurf zegt:

  ja, dat is bekende kost! Leuk hoor. Ik heb er zelf niks van. maar waardeer ze wel.

 14. logbankje zegt:

  weet nog goed dat mijn tweede zoon een groot fan van ze werd, samen heerlijk hard luisteren. Hans

 15. Yova zegt:

  Moet wel van houden. Herrie daar. Het is voor jou heel leuk. Ik ken hun niet. Heel onbekend voor mij.

 16. in mijn jeugd was dat mijn groep, als deze muziek begon, was den deze niet te houden :o)
  en dat was ook bij ike en tina turner
  Eén @->- voor jou

 17. John zegt:

  Ik heb er heel wat platen van en ondanks het gemis van Bon vind ik Brain een waardig opvolger.

 18. gerdaYD zegt:

  Ha, wie kent deze groep nu niet? Nog altijd maken ze de podia onveilig en ze doen het precies nog altijd even goed. En jij hebt er een mooie plaat van, die zal ondertussen wel een collectors item geworden zijn hé?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.