Uit mijn platencollectie : Guns n Roses !

2017-07-10_04-51-21

Guns N’ Roses werd in 1985 opgericht door zanger Axl Rose, gitaristen Tracii Guns en Izzy Stradlin, bassist Duff McKagan en drummer Robbie Gardner. De naam Guns N’ Roses werd afgeleid van de twee bands, die samen uiteindelijk Guns N’ Roses vormden: ‘L.A. Guns’ en ‘Hollywood Rose’. Bij het eerste geplande optreden konden Tracii en Gardner namelijk niet verschijnen, waarna McKagan zijn best deed alsnog muzikanten te vinden. Hij was het, die de voor hem niet onbekende gitarist Slash en drummer Steven Adler als vervanging toevoegde, de originele samenstelling was toen een feit.

Van deze groep heb ik een verzamel CD die ik voor dit logje tussen al die andere CD’s opgevist heb. Zo is het voor mij ook telkens een verrassing welke plaat ik hier ga brengen. Van deze verzamelaar heb ik “Paradise City” genomen als verzoekje voor de bankshow.

veel luisterplezier alvast volgend weekend.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Uit mijn platencollectie : Guns n Roses !

 1. gemma1952 zegt:

  Ik was toen 13 jaar toen de groep werd opgericht.

 2. JasMien zegt:

  ik vind ze prachtig zingen, net zoals de Bruce 🙂

 3. Villasappho zegt:

  Altijd lekkere muziek

 4. willy zegt:

  die gaan er voor Suske

  prettige dag

 5. fietszwerver zegt:

  klinkt zelfs mij bekend in de oren , naam van de band en het stukje muziek 🙂

 6. Sjoerd zegt:

  Leuk de informatie die je erbij geeft van de band.

 7. rietepietz zegt:

  Van naam ken ik ze wel en sommige nummers klinken ook nog aardig maar ze zijn uit een tijd dat ik het contact met nieuwe bands een beetje kwijtraakte en in de jaren 60 en 70 bleef hangen.

 8. terrebel zegt:

  Bijna jeugdsentiment…

 9. Weet je wie ze morgen live gaat zien in Nijmegen???…… ik zei de gek!! Ben de hele dag al aan t zingen uh schreeuwen : take me down to the paradise city…

 10. Yova zegt:

  Echt heel leuk om te luisteren naar deze muziek.Ik ken helemaal niet van deze plaat. Leuk dat je verzameling nog hebt van CD.

 11. logbankje zegt:

  Muziek om even jezelf mee af te reageren. Hans

 12. RenéSmurf zegt:

  Ik geef meer om rozen dan om guns. Hun muziek is meestal wel oke.

 13. John zegt:

  Ik heb er meerdere platen van maar omdat je nu met guns in de weer bent zal ik bekennen dat ik nooit meer naar luister.

 14. ik ken ze natuurlijk, maar ik hoorde liever andere groepen indertijd…
  Eén @->- voor jou

 15. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske.
  Deze groep behoort niet tot mijn topfavorieten maar ik kan hun muziek goed smaken. Weerom zo’n mooie plaat uit je uitgebreide collectie, hoeveel heb je er eigenlijk?

 16. Herinneringen met enkele vriendinnen. Ik heb twee soorten vriendinnen gehad: de alternatieve vriendinnen aan de ene zijde ( luisterden naar Guns N’ Roses maar ook naar Nirvana, Metallica, Pearl Jam.. ) en de House-Techno meiden aan de andere zijde. Helaas kon ik geen keuze maken om een avondje te stappen met hen. Dus bleef ik lekker thuis met Britpop, Frans chanson en kleinkunst in die tijd.

 17. meninggever zegt:

  Ze traden onlangs op in ons land. Bleek een goed concert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.