Ondertussen in de beruchte frituur.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even na 19 u betreden Greet en ik de frituur. Veel volk is er niet. De rolstoeltjes zijn reeds aanwezig. Alle drie schud ik ze de  hand en vraag hoe het met hen gaat. Aan een andere tafel zit een echtpaar en hun twee zonen. Ik herken de vrouw als zijnde de lastige buurvrouw van de frituur die voor het minst de politie op het dak van nonkel Friet stuurt.  Zij was het die de alomgekende schlagerzanger Dirk Duval het zwijgen oplegde tijdens zijn optreden enkele maanden terug. De ruzies zijn dus bijgelegd of is het nonkel Friet alleen voor de centen te doen ?  Nonkel Friet wijst ons onze plaatsen aan.  “Yana zal waarschijnlijk naast je plaats nemen. Ze vroeg vorige week al of je ging komen”. “Oeps” dat belooft” fluister ik in het oor van mijn vrouw terwijl Nonkel Friet de apperitief en nootjes serveert.   

Een uur…

View original post 316 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ondertussen in de beruchte frituur.

 1. Rebbeltje zegt:

  Komt me bekend voor…was er volgens mij al 😉

 2. RenéSmurf zegt:

  Ja, wie vraagt krijgt antwoorden, en die roepen soms weer nieuwe vragen op!

 3. John zegt:

  Mensen die de politie sturen zonder te kijken of ze zelf tot een goeie oplossing kunnen komen. Er zijn er veels te veel van.

 4. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Jullie gaan dus nog altijd regelmatig in de frituur eten, dat bevalt jullie blijkbaar zeer en met recht en reden. Het is weerom een knap geschreven aflevering van je soap geworden en ik hoop dat je je belofte kan houden haar iets sneller weer te zien want dat wil ze blijkbaar graag hé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.