Op straat !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Exvan zijn moeder moet tegen woensdag uit haar woning. Ze weten niet waar naartoe en hebben dus zelfs geen slaapplaats, dus moeten ze op straat. Van het OCMW dat eigenaar is van onze woning mogen we hen niet bij ons nemen. Hun gerief kunnen ze weliswaar bij een vriend stockeren, maar ook daar kunnen ze niet overnachten.  Zou Ernest den Evangelist geen oplossing voor hen vinden ?

De volgende dag ben ik samen met Exvan en Vlam bij de moeder en vriend om één en  ander te bespreken. De sfeer is te snijden. De kamer is mistig door al die sigaretten; Doelloos loopt een kat weg en weer terwijl max de hond blij is zijn baasje nog eens terug te zIien. Van Ernest den Evangelist heeft Exvan  enkele telefoonnummers gekregen waar zijn ma zich kan wenden voor hulp.  “Ik ga mijn baas om hulp vragen” begint de vriend. Hij heeft…

View original post 195 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Op straat !

  1. gerdaYD zegt:

    Hopelijk zal er ook deze keer een oplossing worden gevonden. Wat ben jij toch een mooi mens om je altijd weer het lot van de anderen aan te trekken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.