weglopen helpt niet !

logo karate jpg

Toen ik vorig jaar enkele deuren achter me liet dichtvallen dacht ik er van af te zijn. Gelukkig zonder brokken of scherven. Eind goed al goed ? Niets is minder waar.

Deze week kreeg ik telefoontje van de vrouw van de trainer met de vraag waar ik bleef. “Je wordt gemist” liet ze weten. Nooit geweten dat ik ergens gemist word. De begraafplaatsen liggen vol met mensen die dachten niet gemist te kunnen zijn. Daar hoor ik niet bij. “Iedereen kan gemist worden” is mijn idee. Of dat nog niet genoeg was stond de volgende dag de man himself bij mij op het werk met dezelfde vraag. Afspraak is dat ik mijn wit kostuum van onder het stof zal halen en maandagavond present zal  zijn in de nieuwe dojo ! Oess !!! Diep in mijn hart zie ik het wel zitten om er weer eens in te vliegen. Wordt vervolgd.

Gekker kan niet ? Toch wel ! Ik had me laten verontschuldigen voor de nieuwjaarsreceptie omdat ik het niet zag zitten om te feesten terwijl ik al ellende genoeg aan mijn hoofd heb met interne zaken hier ten huize van. Mijn verontschuldiging werd niet aanvaard en vrijdagmorgen kreeg ik een telefoontje van het kabinet van de burgemeester of ik toch kon komen daar ik samen met een ander manspersoon zou gehuldigd worden voor 35 jaar ambtenarij en alles was reeds voorzien voor mijn aanwezigheid. Even keel schrapen en “ja” zeggen en ik had de deerne gelukkig gemaakt. Mijn beste kleren van onder de mottenballen gehaald en rond 21 u stond ik samen met dat ander manspersoon op het podium om een knuffel van de burgervader en een warm applaus van de zaal in ontvangst te nemen. Zo werd het toch nog een geslaagde avond.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

37 reacties op weglopen helpt niet !

 1. Kakel zegt:

  Van harte gefeliciteerd Suske met je 35-jarig dienstverband. Een hele tijd, zeg!
  Dat applaus heb je dik verdiend.
  Ik hoop dat je na dat ene avondje kijken bij de club de smaak weer te pakken krijg. Of niet…het is maar net wat jij wilt. Wel fijn om te horen dat je gemist wordt.
  Warme groet.

 2. Suskeblogt zegt:

  nooit geweten dat men een figuur als ik zou durven missen. Dank voor de felicitaties.

 3. Rebbeltje zegt:

  Een felicitatie is hier op zijn plaats…zo zie ja maar weer je kan niet gemist worden 😉
  Fijn weekend

 4. Suskeblogt zegt:

  Ik zal mijn prijskaartje verhogen. 🙂

 5. Bertie zegt:

  Het kan verkeren….
  Proficiat Sus. In de stemming of niet, het is je gegund, ook dat ze je in de dojo graag terugzien.
  Een afleiding bij jullie zorgen.

 6. Rebbeltje zegt:

  Als dat helpt… 😉

 7. logbankje zegt:

  Als het lang genoeg duurt is iedereen vergeten, herhalen is herinneren.
  Toch proficiat voor je voor je 35 jaar ambtenarij.
  Soms ontkom je er niet aan. Hans

 8. fietszwerver zegt:

  dus ze weten je te vinden , en missen je
  en nemen met een nee geen genoegen , dat 35 jarig dienst verband feessie heb je zeker verdient
  en ik denk als ik dit zo lees je binnenkort ook weer op de mat staat 🙂
  suc6

 9. די מריו zegt:

  Natuurlijk gefeliciteerd.. Soms heb ik wel het idee dat jij moeilijk nee kan zeggen. Maar dat zeg ik natuurlijk vanaf hier, puur op wat jij opschrijft en hoe ik dat weer lees.

  Love AS Always
  Di Mario

 10. Frank103 zegt:

  Sommige mensen kunnen gewoon minder gemist worden dan anderen, en jij kunt dus niet erg gemist worden. Heel heikel!

 11. marjolijn1 zegt:

  Proficiat Suske, zoveel dienstjaren dat is toch een feestje waard…!!

 12. John zegt:

  Het is belangrijk ook van het leven te genieten ook al heb je genoeg aan je hoofd. Anders ga je er opeens aan onderdoor en dat wil je niet. Van harte met de mijlpaal.

 13. 35 jaar dat was het zeker waard dat je ging
  soms mag je ook wel eens aan jezelf denken
  Eén @->- voor jou

 14. in de stemming of niet, dit heb je terecht verdiend Suske

  proficiatII

 15. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Goed dat ze bleven aandringen en jij daardoor toch je kostuum uit de mottenbollen haalde want volgens mij mag je best eens in de bloemetjes gezet worden voor het puike werk dat jij voor de gemeenschap hebt geleverd tot nu toe. Op je werk maar ook daar buiten met al die goede daden die je voor de mensen doet!

 16. Sjoerd van bVision zegt:

  Je hebt van die zaken waar je gewoon niet omheen kan.

 17. Suskeblogt zegt:

  Over die “goede daden” hebben ze het gelukkig niet gehad.

 18. Suskeblogt zegt:

  De plicht roept soms van uit de meest onverwachte hoek.

 19. Suskeblogt zegt:

  Niet te geloven dat het al 35 jaar is.

 20. Suskeblogt zegt:

  Ik had enkele andere plannen die avond, maar inderdaad, dit mag ook wel eens.

 21. Suskeblogt zegt:

  Dank u voor de “mijlpaal” . Een van mijn voornemens misschien om dit jaar eens meer aan mezelf te denken. Ik ben al eens gecrashed enkele jaren terug en leuk is het helemaal niet.

 22. Suskeblogt zegt:

  Ja, inderdaad, maar voordien had ik er niet bij stilgestaan.

 23. Suskeblogt zegt:

  Ik zal wel niet gemist worden voor mijn “kunde” eerder omwille van mijn persoonlijkheid.

 24. Suskeblogt zegt:

  Als je na jaren samen trainen plots verdwijnt kan dit vraagtekens oproepen bij de anderen. Daarom waarschijnlijk dat ze me terug willen. Een zien of het zo blijft.

 25. Suskeblogt zegt:

  Eens zien wat het “terugkeren” teweeg zal brengen.

 26. meninggever zegt:

  Van harte proficiat met het bereikte dienstverband. Mooi dat men daar aandacht voor heeft. Ik heb het bij een enkele werkgever nooit gehaald. Meestal was ik na een jaar of 10-12 wel uitgekeken en zocht een nieuwe uitdaging. Bracht me veel nieuwe ervaringen.Maar geen lintjes van de burgervader. Nee, die weet niet eens van mijn bestaan…..:)

 27. majaer zegt:

  Gefeliciteerd met je dienstjaren, ze vinden je wel vooral als ze je in het zonnetje willen zetten

 28. rietepietz zegt:

  Gefeliciteerd met deze toch wel mooie mijlpaal. En misschien toch ook wel goed even met wat prettige zaken bezig zijn in tijden van stress. Ik begrijp wel dat je gemist werd op de mat, je bent gewoon een prettig mens waar nooit tevergeefs een beroep op gedaan wordt.

 29. merel zegt:

  Proficiat met die 35 jaren
  Het moet toch ergens wel goed voelen dat je gemist wordt
  Wat je er ook mee doet het is jouw keuze

 30. kliefje zegt:

  Aaaaah! Is stiekem toch wel leuk toch, al die (verdiende) aandacht.
  Van harte!
  xx

 31. Suskeblogt zegt:

  leuk is het inderdaad. Het streelt mijn ego.

 32. Suskeblogt zegt:

  Een goed gevoel geeft het inderdaad. Nu zien hoe ik er mee verder ga.

 33. Suskeblogt zegt:

  Afwachten en zien of ik op de mat blijf of niet.

 34. Suskeblogt zegt:

  Mij weten ze inderdaad rap te vinden. 🙂

 35. Suskeblogt zegt:

  Ik ben inderdaad iemand die moeilijk neen kan zeggen. Maar als ik neen zeg dan is het echt NEEN !!!!

 36. rietepietz zegt:

  Zolang je maar niet “op het matje moet komen”komt het wel goed.

 37. Het is toch attent dat ze je willen huldigen voor al die jaren “ambetantenarij “! En dat matje , het moet zijn dat ze je nog sportief genoeg vinden om je terug op het matje te willen zien! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.