Het zal weer feesten zijn !

stadhuis Roeselare

 

Deze week ben ik iedere namiddag thuis. De laatste verlofdagen dienen opgenomen te worden en ik ben het liefst in de namiddag thuis. s’Morgens is ook leuk, maar dan leef ik aan zo’n traag tempo dat het middag is voor ik het goed en wel besef en nog geen poot uitgestoken heb.

Dinsdagnamiddag was ik dus ook thuis toen mijn GSM muziek begon te maken. Het was een onbekend nummer dat niet in mijn contactenlijst zit. Nieuwsgierig nam ik op. De dame aan de overkant stelde zich voor als de medewerkster van de Burgemeester en vroeg of ze me stoorde. Dat deed ze natuurlijk niet. Ze belde me op om te vragen of ik een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie ontvangen had. Dit had ik niet en liet haar dit weten. Ze zou het even nagaan en me desnoods een nieuwe uitnodiging opsturen. “Ik hoop dat je kan komen want die avond word je gehuldigd.” ratelde lekker verder. “Euh gehuldigd ? Wie ? Ikke ?” vroeg ik verbaasd. ย “Ja je bent dit jaar 35 jaar in dienst en dat wordt gevierd. Wist u niet dat je reeds 35 jaar in dienst bent ?” Ik moest even nadenken en tellen. Inderdaad. Van 1981 tot 2016 = 35 dienstjaren.
ik : Wanneer gaat dit door ?
De dame : Op vrijdag de 13de, oei klinkt onheilspellend nietwaar ?
Ik : Zeg dat wel, heel erg creepy, maar noteert u alvast maar dat ik zal komen.
De dame : Super dan zal ik dit zo noteren. U krijgt hoe dan ook uw uitnodiging, daar zorg ik wel voor.
Ik : Dankt u en goede namiddag verder.

Dat belooft alvast voor de start van 2017.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het zal weer feesten zijn !

 1. fietszwerver zegt:

  vrijdag de 13de , dat was dut niet dit jaar ๐Ÿ˜‰
  toch maar de ochtenden vrij nemen om uit te slapen ๐Ÿ™‚

 2. 44thwaves zegt:

  Van harte gefeliciteerd !
  Dat was ook mijn bedoeling, doch mijn legerdienst kwam tussenin mijn stage periode (toen nog elk 10 + 12 maanden)
  Na mijn stage periode was de vaste job van toen reeds gevlogen
  Anders gingen we beiden ons jubileum gevierd hebben in t Stad Roeselare ๐Ÿ™‚

 3. ื“ื™ ืžืจื™ื• zegt:

  Dat klinkt als een leuk feestje. Zijn wij van de blog ook allemaal uitgenodigd?

  Love As Always
  Di mario

 4. 35 jaar dienst.
  dat mag gevierd worden Suske..
  iets om naar uit te kijken

  groeten

 5. Rebbeltje zegt:

  Dat is vragen om moeilijkheden die datum ๐Ÿ˜‰

 6. John zegt:

  Gefeliciteerd! Zo lang heb ik het nog nooit bij een baas volgehouden. Maar ja, bij de overheid zit je vaak goed en dan blijf je plakken denk ik ๐Ÿ˜€

 7. rietepietz zegt:

  Nu is de verrassing er wel af, maar zeker een reden voor een feestje, tegenwoordig krijgen niet zo heel veel mensen nog een vast contract.

 8. Bertie zegt:

  Een jubilaris in ons midden. Gefeliciteerd Suske, als het zover is zal ik een potje bier op je drinken en een eentje extra om de ongeluksgeesten te weren.

 9. Sjoerd van bVision zegt:

  Ik heb de veertig dit jaar volgemaakt. 35 jaar wordt hier nergens gevierd. Maar ik zie je jeugd van tegenwoordig dit niet halen. Die beginnen vaak heel laat met werken.

 10. marjolijn1 zegt:

  Super en leuk dat het gevierd wordt.
  Leuk vooruitzicht voor in het nieuwe jaar.

 11. Hilde zegt:

  Proficiat met je 35 jaren dienst en geniet van de huldiging ;-). Een leuke start voor het nieuwe jaar ni waar.

 12. Suskeblogt zegt:

  ik weet niet eens of dat vast contract eigenlijk nog bestaat.

 13. Suskeblogt zegt:

  Behalve als ze de leeftijd voor pensioen optrekken tot pakweg 80 jaar.

 14. bentenge zegt:

  Hiep hiep hiep (x11) + 2.

 15. Suskeblogt zegt:

  Zo ken ik je Bertie, jezelf opofferen voor het goede doel : ik namelijk ! ๐Ÿ™‚

 16. Suskeblogt zegt:

  En dat we nog lang en gelukkig mogen blijven plakken achteraf.

 17. Suskeblogt zegt:

  Hopelijk kom ik die dag geen ladders tegen of zwarte katten.

 18. Suskeblogt zegt:

  Ja hoor ! iedereen van de vaste lezers hier worden verwacht.

 19. Suskeblogt zegt:

  Ja, ik herinner me die tijd nog maat. We kunnen nog wel samen vieren hoor, wat precies kunnen we afspreken.

 20. rietepietz zegt:

  Ja hoor, het bestaat nog maar je krijgt het niet zo makkelijk meer.

 21. A van de Aa zegt:

  35 jaar dat is niet niks in deze tegenwoordige tijd.
  Ik ben volgend jaar 25 jaar in dienst.

 22. gerdaYD zegt:

  Fantastisch dat men jou voor al die jaren trouwe dienst eens in de bloemetjes zet Suske en zeg nu zelf, dat is toch met recht en reden? Niet veel werknemers zijn altijd zo trouw op post en doen hun werk met veel plezier. Alvast een fijne huldiging gewenst maar eerst nog even de andere komende feesten vieren hรฉ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.