De opa van Grote baas kan “het” weer !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik neem mijn smartphone op, Kleine Mama is aan de lijn. Tijden geleden dat ik nog iets van haar vernomen heb. Zoals steeds vraagt ze of ik weet waar Grote Muis gebleven is. “Grote Muis neemt nooit op als ik haar bel” klaagt ze. Ik maak haar duidelijk dat ik daar geen antwoord op weet. De Muizen leiden hun eigen leven en ik het mijne. “Het is niet omdat zij niets van haar laat horen dat je niet langs mag komen” gaat ze verder . Ik slik; “Dat weet ik “ antwoord ik zachtjes. Dan legt ze neer. Oef dat heb ik weer eens overleefd.

Straks enkele boodschappen doen en niet vergeten hooi te halen voor ons konijn. Mevrouw Paradijsvogel heeft gevraagd of ik er ook voor  haar hamsters en konijnen  kan meebrengen. Geen probleem, plaats genoeg in de koffer van mijn auto. Nadat ik deze boodschapjes tot een goed…

View original post 450 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De opa van Grote baas kan “het” weer !

 1. RenéSmurf zegt:

  Eerlijk duurt het langst!

 2. Rebbeltje zegt:

  Nu maar wachten op het vervolg dan 😉

 3. John zegt:

  Ja, hooi heb ik deze week nog aangeschaft,. Een grote baal. Dan kunnen we weer even vooruit.

 4. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Wat kom jij toch allemaal tegen met die muizen en telkens weer ben je niet te beroerd om bij te springen, mooi mens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.