Lifestyleblogger in de frituur.

Als Greet en ik aankomen in de frituur gaan we onze vrienden en kennissen eerst begroeten vooraleer aan tafel plaats te nemen. Kurt begroet me hartelijk en stelt me voor aan zijn tafelgenoten als een oude bekende met wie hij nog geslapen heeft. Een van zijn vriendinnen verslikt zich aan een borrelnootje. Ja de sfeer is duidelijk uitstekend.

“Je bent glad geschoren” gaat hij verder. “Ik heb mijn scheerapparaat door het venster gekieperd en me een set scheermessen plus bijbehoren aangeschaft” antwoord ik naar waarheid. “De oude methode van scheren is nog steeds de beste” besluiten we.

Net we aan tafel plaatsgenomen hebben komen memee en pepee met hun kleindochter de zaak binnen. “Vanavond ga je Francky met rust laten” hoor ik memee met opgestoken vinger tegen de kleine zeggen die zoals steeds naast me gaat zitten. Het meisje heeft haar beautycase bij zich en voor ik het goed en wel besef is ze bezig mijn vingernagels een onderhoudsbeurt te geven.   Gelukkig is den uitbater daar met den aperitief anders zou dit een rasechte lifestyleblog geworden zijn.

En voor de lezers die het nog niet doorhadden : dit is geen logje over Halloween !

2016-08-14_02-25-04

 

Groetjes.

🙂

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Lifestyleblogger in de frituur.

 1. fietszwerver zegt:

  dus geen hallowie blog 🙂
  ja scheermes en schuim zijn nog altijd het best

 2. De oude methode is ook de beste. Schuim op je gezicht leuk gezicht. Hihi… Geen Halloween blog.
  Leuke foto van jou om te zien.

 3. די מריו zegt:

  Hier zouden ze zich haast afvragen wie zich daar verkleed heeft. Maar ze zijn gelukkig gewend dat hun vader zich ook zo scheert…. Toch het gladste.

  Love As Alwyas
  Di Mario

 4. Kakel zegt:

  Gelukkig, jij bent gewoon jezelf (-: Dat is natuurlijk je grootste aantrekkingskracht.
  Je foto doet me aan “vroeger” denken toen mijn vader zich ook nog zo schoor.
  Fijne dag!

 5. Sjoerd van bVision zegt:

  Je hebt het overleefd zo te zien…

 6. balzarellischrijft zegt:

  Top!

 7. tagrijn zegt:

  De laatste keer dat ik met mes heb geschoren was tijdens een stroomuitval. (Een frituur heeft in België blijkbaar een andere betekenis dan in Nederland. Wij gooien de frieten de ballen in de gloeiende frituur. Is dus niet de winkel. Daar zullen Greet en jij toch niet zijn ingesprongen, lijkt me!

 8. A van de Aa zegt:

  Goh…. ik dacht dat ik eruit zie s’morgens in de spiegel, maar jij doet er niet voor onder 😉

 9. rietepietz zegt:

  Nee jij probeert natuurlijk of de witte Sintbaard bij je past;-)

 10. Rebbeltje zegt:

  Ha die vingernagels alleen al 😉
  En ja scheren van mijn baard hoef ik dus gelukkig niet 😉

 11. gerdaYD zegt:

  Goede avond Suske. Geen blogje voor Halloween? Je zou het anders niet zeggen als je die foto ziet *wink, big smile*. Grapje hoor, je zal daarna vlekkeloos geschoren zijn om aan te schuiven in het frietkot, al dan niet met gelakte nagels hihi.

 12. marjolijn1 zegt:

  Haha….knapperd…. 🙂

 13. Rob Alberts zegt:

  Het lijkt wel een sinterklaasbaard ….

  Vrolijke groet,

 14. meninggever zegt:

  Glad scheren is een kunst. Mijn kop wordt zo behandeld. Elke zaterdag met scheerschuim en bijpassend mes. Maar het gezicht wordt door meneer Philishave bijgewerkt….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.