Een hamsterkooi voor de paradijsvogels.

De soap met een blogger in de hoofdrol

2016-09-28_09-43-11

Ik bel aan bij Dana voor een hamsterkooitje dat Mevrouw Paradijsvogel  gratis mag hebben.  Het kooitje staat reeds klaar om meegenomen te worden. Dana is blij me nog eens te zien. Ze vertelt dat ze gezondheidsproblemen heeft. Blijkbaar heeft ze gezwellen in de maagstreek. Binnenkort zal ze vernemen of deze al dan niet kwaadaardig zijn.

Ook zijn er problemen met haar dochtertje. Het meisje is van school veranderd en kan op de nieuwe niet aarden. Ze wordt er gepest. Terwijl we zo aan de voordeur staan te praten komt het meisje er bij staan. Ik heb ze maanden niet meer gezien en ze is in die tijd nogal veranderd. Vroeger woog ze 17 kg, nu 30. Sinds ze andere medicijnen voorgeschreven krijgt is ze nogal bijgekomen. Het is inderdaad een opvallende metamorfose. Vroeger was het een pannenlat. Nu heeft ze een buik en kont. “Ik heb me onlangs ook laten testen en…

View original post 231 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Een hamsterkooi voor de paradijsvogels.

  1. RenéSmurf zegt:

    Pesten is nooit goed, ik snap dat niet. Help elkaar toch door het leven op deze aarde.

  2. gerdaYD zegt:

    Goede morgen Suske. Weerom een knap vervolg van je soap, waar blijf je het toch allemaal vandaan halen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.