Nonkel Juul en de wilde keuns op het kerkof.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is 31 oktober kort voor middernacht.Morgen is het Allerheiligen en overmorgen allerzielen. De periode van het jaar om onze overledenen te herdenken. “Als ze je in hun testament niet veel centen nagelaten hebben kan je ze best maar vergeten” mompelt Nonkel Juul. Met in zijn ene hand een lichtbak en in zijn andere  hand zijnen tweeloop stapt hij mijmerend doorheen de niet verlichte paden van het kerkhof. Hier zijn de laatste tijd wilde keuns gespot en daar wil hij er enkele van neerleggen. Mevrouw Vander Preut is gek op wilde keuns klaargemaakt in Rodenbach. Zij zal hem met plezier het dubbele van de vastgestelde prijs betalen. Een zeur van een wijf volgens nonkel Juul maar onze nonkel is nu eenmaal een professionele stroper, dus zaken zijn zaken !  

Het wolkendek trekt open en daar verschijnt het manneke in de mane die verschrikt opkijkt als hij onze nonkel ziet stappen. Rond…

View original post 349 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nonkel Juul en de wilde keuns op het kerkof.

  1. RenéSmurf zegt:

    Ik kom nooit op het kerkhof, ik heb daar niks te zoeken.

  2. J@n. zegt:

    Wijze woorden van die nonkel. 🙂

  3. Rebbeltje zegt:

    Bezem staat klaar en nu is het wachten op…
    Fijne zondag

  4. Bertie zegt:

    Wat dat testamentidee betreft ben ik het eens met nonkel Juul. De rest… ☻☻

  5. gerdaYD zegt:

    Goede zondagmorgen Suske. Die de wilde keuns op het kerkhof hadden precies de speciale aandacht van Nonkel Juul hé hihi, en jij hebt er zoals steeds weer een knap verhaal over geschreven!

  6. די מריו zegt:

    Nonkel Juul heeft wel gelijk zoals met dat testament.. 😉

    Love As Always
    Di Mario

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.