Afspraak met Sluipertje.

De soap met een blogger in de hoofdrol

2016-09-24_05-03-47

Rond de middag komt de mama van Doortje het fietspunt binnengestapt. Ze vraagt of ik met de auto ben. Nee, dat ben ik niet. Normaal ga ik nooit met de auto naar het werk. Ze kijkt sip. Ze is van plan om  puzzels te kopen voor de kinderen die naar het verjaardagsfeest van Doortje zullen komen. Ook vraagt ze of ik me kan vrijmaken om die puzzels te halen in een winkel aan de overkant van het stationsplein. Jammer voor haar kan ik niet. De chefs zijn er niet zodat ik stand-by moet blijven.. Haar caddy mag ze wel bij me laten. Da’s veel makkelijker voor haar zonder dat ding. Even later komt ze terug met een grote zak vol puzzels voor kinderen. Er staat nog een doos in de winkel. De bediende is zo vriendelijk geweest deze doos aan de kant te zetten achter de toonbank. Terwijl ze die…

View original post 457 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Afspraak met Sluipertje.

  1. gerdaYD zegt:

    Jij weet toch steeds weer die soap in een mooie tekst te gieten, de gave van het schrijven heb je beslist Suske!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.