Veranderingen.

Toen Eva zaterdagnamiddag thuis was wou ze aan de pc om verder aan haar verhalen te werken. Plots begon de computer van alles te doen en voor we goed en wel beseften wat er gebeurde was Windows 10 aan het installeren.
Veel veranderingen zie ik niet maar de PC doet het nog en da’s wat telt. De zoon keek eens en zag dat het goed was.

Ook heb ik me een nieuwe GSM aangeschaft. De vorige was reeds zes jaar in gebruik en sommige mensen bekeken me als was ik de missing link tussen de Neanderthaler en de moderne mens als ze me met dat ding zagen. Daarvoor heb ik natuurlijk geen nieuwe gekocht. Het oude kreng begon digitaal te dementeren en soms deed hij/zij de vreemdste dingen.

2016-06-12_08-30-33

Soit ! Exit oude GSM en enter nieuwe smarrphone. Dit weekend heb ik regelmatig zitten “oefenen” met mijn nieuw speelgoedje en we beginnen elkaar graag te zien.
Vreest niet ! Ik zal niet de hele tijd selfies van me de wereld rondsturen. Hier zie je me bezig onder toezicht van de kids één en ander duidelijk worden.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Veranderingen.

 1. Rob Alberts zegt:

  En ik maar denken dat je water ziet branden ….

  Maar het gebruik van jouw nieuwste smartphone wordt jou dus bijgebracht door je kinderen.
  Zij zijn hiermee altijd het snelst.

  Zomerse groet,

 2. Suskeblogt zegt:

  Voor Jasper is dit kinderspel en Eva weet enkele leuke apps.

 3. Rebbeltje zegt:

  Nieuwe speledingetjes…altijd leuk 😉
  En niks mis met W10 gebruikhet al lang en ben nog niks vreemds tegengekomen. Wel ff wennen in het begin

 4. Bertie zegt:

  Knap hoor, op je oude dag 😉 😉
  Ik ga nog even door met mijn koelkastje.

 5. Rob Alberts zegt:

  Veel plezier met je nieuwe speeltje!

  Zomerse groet,

 6. RenéSmurf zegt:

  Ja, alles moet op den duur vervangen worden, tenzij het eeuwig meekan, en daar hoop ik altijd op.

 7. Kakel zegt:

  Het idee alleen al van een nieuwe gsm daar krijg ik de zenuwen van. Maar he…als jij er blij mee bent…veel plezier ermee!

 8. Zes jaar.. dus je had er nog eentje waarmee je kon bellen 😉

  Love As Always
  Di Mario

 9. merel zegt:

  Ik heb ook pas van eind vorig jaar een smartphone , daarvoor was zo’n ooit dingetje om alleen te bellen en te sms-en. Heb lang getwijfeld en uiteindelijk dus toch een moderner exemplaar gekocht en heb er geen spijt van

 10. Jaixy zegt:

  Succes met oefenen.
  Hihi de kids zullen je vast hiermee helpen

 11. ’t gaat duidelijk een plezant speeltje worden! :mrgreen:

 12. marjolijn1 zegt:

  Oefening baart kunst…!

 13. Het is ook moeilijk om te installeren. Hopelijk gaat je goed lukken. En heel veel plezier daarmee!

 14. van mij ook geen selfies om dezelfde reden 😉

 15. fietszwerver zegt:

  ik ben al jaren blij met dat nieuwe speeltje
  en sinds vrijdag ook werken met W10 op een nieuwe pc
  veel plezier er mee
  en suc6

 16. gerdaYD zegt:

  Eva is er dus ook ingetrapt net als wij, die Windows 10 is hardnekkig en probeert via alle kanten op de computer te geraken. Maar één ding is zeker, die werkt daardoor heel wat sneller en dat is lekker meegenomen. Nu moet je nog kijken of alles wat je er op geïnstalleerd hebt nog behoorlijk werkt, ik hoop het voor jullie!
  En kijk eens aan, de Sus heeft nu ook al een smartphone! Dat wordt inderdaad even oefenen vooraleer je al die toeters en bellen onder de knie hebt maar jou lukt het beslist! Veel plezier ermee…

 17. succes met je smartphone Suske

  windows 10 is heel wat sneller, maar onverdeeld gelukkig ben ik er toch niet mee

  groeten

 18. rietepietz zegt:

  Veel plezier met je nieuwe speeltje, gelukkig heb je genoeg deskundige mensen “achter je staan” om je zo nodig bij te staan;-)

 19. Billy zegt:

  ik heb vorige week nog windows 10 opnieuw moeten installeren, want mijn laptop kreeg vreemde manieren.
  Gefeliciteerd met die nieuwe smartphone, Suske!

 20. Frank103 zegt:

  Windows 10 staat hier inmiddels ook op alle pc’s, dat kan gratis en daar houden wij hollanders wel van. Mijn mobiel lukt me grotendeels zelf, maar bij problemen blijken de veschillende telefoons allemaal een andere android versie te hebben en werkt het op de ene telefoon net anders dan op een andere telefoon. Gelukkig heb jij deskundige hulp!

 21. majaer zegt:

  Veel plezier met je nieuwe smartphone het gaat je helemaal lukken

 22. A v/d Aa zegt:

  Heb je nu ook een Stickie voor de selfie 🙂

 23. Suskeblogt zegt:

  Nee hoor, zoveel zul je mijn kop hier niet zien. Denk ik toch ! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.