Nonkel Juul kijkt naar het voetbal.

de avonturen van Nonkel Juul en zijnen tweeloop

Het is een drukte van jewelste op het dorpsplein.
Iedereen in het dorp is bezeten van voetbalgekte.
Om iedereen de kans te geven dit gebeuren op de voet te laten volgen heeft de burgemeester in samenspraak met de Commissaris en zijn stoere assistente, Jeanne Darm besloten een reuze groot scherm op het plein te laten plaatsen.
Alle zelfstandigen zetten hun beste beentje voor. Zo is er bij Willy den beenhouwer een voetbalworst te verkrijgen. Nora van café Vlaanderen serveert op haar grote terras bier in extra grote kruiken met het embleem van het lokale voetbalteam er op. Zo steunt ze die jongens hun moraal. Je weet maar nooit dat tussen die kids een toekomstige Lukaku zit. Toen ze hen vorige maand ging begroeten tijdens het douchen na de match had ze daar nog enige twijfels over, maar die gasten moeten nog groeien. Daar het schitterend weer is lopen haar dochtertjes…

View original post 340 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul kijkt naar het voetbal.

  1. Voetbalgekte hebben wij niet. Er word steeds rellen in Frankrijk. Dat is niet leuk meer. Gewoon kinderachtig mensen die dat doet. Ik hoop van harte dat België gaan winnen.
    Voor jullie fijne dag.

  2. gerdaYD zegt:

    Goede morgen Suske. Leuk dat Nonkel Juul tegenwoordig op om het even welke dag uit de kast wordt gehaald, ik hou van de verhalen die jij er zo knap over schrijft ook al gaat het deze keer over voetbal wat niet echt mijn ding is. Maar wat hij ook beleeft, het is altijd grappig en heerlijk om lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.