Slot er op !

De laatste tijd ben ik hier niet veel te vinden geweest.
Gelukkig was Greet er nog die enkele logs op jullie losliet zodat het hier niet volledig stil was. Voor mij voelt het min of meer als een blogpauze.

Dit betekent niet dat er hier helemaal niets gebeurd is. Deze week zijn enkele zaken tot een einde gekomen. Onderwerpen die hier op deze blog regelmatig aan bod kwamen.

1) Zo heb ik na een gesprek met de voorzitter van de karateclub besloten mijn functies neer te leggen. Concreet betekent dit dat ik geen bestuurslid meer ben en ook geef ik alle administratieve rompslomp door aan mijn eventuele opvolger. De voorzitter wilt dat ik verder blijf trainen, maar dat zie ik voorlopig niet zitten. Het liefst start ik pas opnieuw zodra er een opvolger aangeduid is. Desnoods na de grote vakantie.

IMG_1864

2) Gisterenavond vernamen we in de op deze blog meer dan beruchte frituur dat de uitbater de zaak wilt laten overnemen. Na 9 jaar wel en wee is het voor hem genoeg. Tot na de zomer gaan alle geplande activiteiten gewoon verder. Dan zien we ook wel weer.

Zoals je zelf kunt lezen verandert er bij mij/ons heel wat. Hoe het verder verloopt zien we wel. En of ik nu in een blogpauze zit zien we ook wel.

Groetjes en fijne dag.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

34 reacties op Slot er op !

 1. anjasouren zegt:

  Ook een fijne zondag , liefs

 2. Hillechien zegt:

  Ach wij zien het ook wel wens je een fijne zondag

 3. Falderie zegt:

  Moest je inderdaad in een blogpauze zitten: geniet ervan en wij zien je wel weer verschijnen! 🙂

 4. marjolijn1 zegt:

  Soms is een pas op de plaats heel goed…!
  Fijne zondag.

 5. bentenge zegt:

  Fijne dag, en fijne alle rop volgende voor het geval je in blogpauze gaat?

 6. gerdaYD zegt:

  Goh Suske, er staan heel wat veranderingen bij jou op stapel. Geen wonder dat je even stil op je blog was, het zijn tenslotte belangrijke ingrepen in je dagelijks bestaan die je even moet verwerken. Hopelijk vinden ze snel een opvolger, zowel voor de club als voor de frituur!

 7. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  geniet de blog pauze
  en nadien ook de rust van het trainen zonder functie bij de club
  en ja zal afwachten zijn hoe het in de frituur wordt met een andere chef
  fijne dag

 8. Suskeblogt zegt:

  Geen idee of er een andere chef komt. Het is best mogelijk dat de frituur verdwijnt.Hoe dan ook het zal er nooit meer zijn zoals voorheen met de kliek vaste klanten die met de jaren vrienden geworden zijn.

 9. fietszwerver zegt:

  dat zou een gat in de gemeenschap slaan als de frituur verdwijnt
  ook hier zwaar bewolkt en wat regen , maar ik hoef er niet uit , dus zal mij niet storen
  ik wandelde gister een bijna 23 kilometer dat mag vandaag wel mak an doen 🙂
  groet Karel

 10. Rob Alberts zegt:

  Blogpauzes?
  Zelf heb ik 2 winterslapen met mijn blog gehouden.
  Maar ik begrijp dat het bij jou dieper zit.

  Sterkte!

  Bemoedigende groet,

 11. Jaixy zegt:

  Fijne zondag. En doe wat goed voelt

 12. Flavie zegt:

  Fijne zondag!

 13. rietepietz zegt:

  Wat jammer van de frittuur want niet alle verandering is verbetering al kán het wel natuurlijk.
  Doe rustig aan, als er pauze nodig is dan moet dat maar kunnen.

 14. Rebbeltje zegt:

  Blogpauze of niet we zien je regelmatig voorbij komen dat is genoeg toch?
  Geniet je zondag

 15. Bertie zegt:

  De blogpauze kun je gebruiken door je tegoed te doen aan die verleidelijke bak patat op de foto.
  Verder moet ik nog maar zien of je weg kunt blijven van het blogleven 😀

 16. Zilvertje zegt:

  Het is ook niet niks en doorleven en bloggen, ik kom er ook haast niet meer aan toe. Het leven vergt gewoon veel tijd. Nog tien jaar, dan mag ik bloggen zoveel ik wil, nu nog maar even flink afzien. Wens je een rustige week.

 17. A v/d Aa zegt:

  Ook ik ben in blogland een stuk minder aanwezig en zal nog minder iets van mij laten horen in het voorbij gaan.
  Ff time out… geniet er ook een beetje van.

 18. Kakel zegt:

  Ha Suske!
  Fijn je weer te spreken. Jullie pad gaat over niet over rozen, maar dat had ik al eerder begrepen. Neem alle tijd voor jezelf die je nodig hebt. Soms kan een hartstochtelijk blogger gewoon een tijd niet bloggen. Pak alle tijd die je nodig hebt en sterkte voor iedereen.
  Warme groet

 19. joke_dev zegt:

  Een mens kan het eens beu zijn maar vertrek niet helemaal hé

 20. die frituur zou je niet graag missen…
  rustig aan kan best deugd dien

  Suske

 21. Je moet alle rust nemen die je nodig hebt.. jullie hebben het de afgelopen tijd goed voor de kiezen gehad in huis.

  Love As alwyas
  di Mario

 22. logbankje zegt:

  Tegen je zin in dingen blijven doen werkt niet, dan is stoppen beter.
  Er komt vast wel een ander. Hans

 23. fietszwerver zegt:

  ook ik maak het niet laat vanavond , het is hier aardig opgedroogd en ik hoop morgen ook op wat droog weer als ik de reclame folders rond breng
  fijne avond en gezonde nachtrust

 24. Billy zegt:

  zonder de karate krijg je zelf nog meer rust, Suske.
  Wel jammer dat je geliefde frituur over te nemen is. Andere eigenaars zijn soms andere gewoontes…

 25. Frank103 zegt:

  Als het weer mooier wordt heb ik ook minder zin om achter de pc te kruipen, ik begrijp dat dus best, van die blogpauze. Na de zomer, als er meer bekend is over frituur en karate, komt de inspiratie vanzelf wel weer.

 26. RenéSmurf zegt:

  Ja, soms worden periodes afgesloten, en dan komt er ook wel weer wat nieuws, zo gaan die dingen. Dat is het leven en dat is leuk om te volgen.

 27. ja, je moet doen wat je hart je ingeeft…..
  soms kan iets anders doen je ogen openen
  geniet van wat je gaat doen

 28. Gewoon doen blogpauze te nemen. Soms hebben mensen wel nodig om te doen. Dan kom je gewoon later weer terug. Patat ziet lekker uit. Geniet van je blogpauze.

 29. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Geniet van de pauze maar ik maak er me één bedenking bij: het is toch niet omdat je uitgeblust bent door al die narigheid die jullie de laatste tijd overkwamen? Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit niet het geval is!

 30. giselzitrone zegt:

  Wünsche dir eine gute neue Woche liebe Grüße Gislinde

 31. logbankje zegt:

  Na het slot op de middengolfzenders volgt in een paar jaar de FM en dan moet iedereen op DAB overstappen.
  Maar de Bankshow niet. Hans
  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 32. af en toe moet je durven een ander pad nemen!

  ik wens je veel succes, suske, bij elke beslissing die je neemt! 😉
  tot gauw,

 33. tagrijn zegt:

  Bloggen doe je alleen als je dat leuk vindt.Even geen tijd of zin, dan pauze!

 34. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske, ook al zal die misschien niet goed zijn in je ogen door alles wat je soms te veel wordt. Toch hoop ik dat jij door deze pauze alles eens op een rijtje kan zetten en – ik hoop het uit de grond van mijn hart – je tor een oplossing kan komen en het leven weer een beetje ziet zitten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.