Titel-soap

Greet schrijft

De dingen des levens is de titel van een soap -Days of our lives- waar pepe, Sus vader, altijd naar keek. En nu zijn ze er mee gestopt!
Allez toch op een Vlaamse zender, voor zover ik weet.

Ergens vind ik dat wel jammer, want die soap was zo over the top dat het gewoon komisch werd. Ik beken, het was de enige soap waar ik wel ’s naar keek. Alleen al omdat je een week niet moet kijken en toch kunt volgen. En om de gedachten te verzetten bij hetgeen gebeurd is de laatste maanden hier.

De zoon kijkt nooit soaps. The bold and the beautiful -Ik heb er enkel naar gekeken in de overtijd voor de zoon werd geboren. Van de maandag tot de vrijdag was er iemand in die soap bij wie het een week duurde om een kind te krijgen. Gelukkig voor mij, voor ons, duurde dat maar nog geen 24 uur. Een lastige bevalling was het wel, maar wij kregen er een uitzonderlijk rustige baby voor terug.

Sus keek naar neighbours in zijn studententijd.

Een paar keer in het ziekenhuis tijdens mijn operaties aan nek, knie en rug, lag ik op een kamer met iemand die naar de vlaamse soap “Familie” wilde kijken. Niet aan mij besteed, alleen al om het taalgebruik. “Wa denk je” Wa enz. Als niemand fatsoenlijk wat kan zeggen in een reeks, hoeft het voor mij niet.

De populairste soap in Vlaanderen is Thuis. Een buurvrouw wil die elke dag zien. Wij niet. Er kan nog een soap worden over de administratie ivm onze dochter.
mvg
Greet

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Titel-soap

 1. rietepietz zegt:

  Hier wordt ook géén soap gekeken, en ik ken er dus ook geen.

 2. ik kijk er ook nooit naar…
  begrijp al evenmin dat ze hoge kijkcijfers halen
  net als de 27 ste heruitzending van de kampioenen

 3. bertjens zegt:

  Echtgenoot keek naar The Bold, zelf houd ik het nieuws een beetje in de gaten. Dat is op zich al een soap. Een gruwelsoap, soms.

 4. Rob Alberts zegt:

  Ik volg jullie blog bij gebrek aan een tv.

  Vrolijke groet,

 5. logbankje zegt:

  Een soap volg ik niet, dan mis ik te veel. Hans

 6. Frank103 zegt:

  Misschien moeten jullie eens kijken naar The big bang comedy, een komische serie die een beetje lijkt op de serie Friends, maar dan met ‘geleerden’, die ieder ook in minder of meerdere mate autistische trekjes hebben of op zich opvallend karaktereigenschappen hebben.

 7. bentenge zegt:

  Ik kijk weinig soaps, maar kan best genieten van Friends en van The Big Bang.

 8. RenéSmurf zegt:

  Ik kijk ook nooit soaps, ik lees weblogs, haha!

 9. Jaixy zegt:

  Ik kijk ook geen soaps

 10. Suskeblogt zegt:

  Woeha, natuurlijk ken ik de Bigbang theorie. Mag ik nogmaals zeggen dat ik, wij alle soort programma’s hebben gezien? mvg Greet

 11. fietszwerver zegt:

  de enige zeep die ik zie , is die waar ik mij mee was
  one ook die waar mee ik de was doe
  ieder zijn eigen programma , ik kijk aardig wat csi programma’s
  en wielrennen

 12. Soaps en series kijk ik niet. Ik kan het toch niet opbrengen om elke week te kijken laat staan elke dag. Daarbij, ik volg liever de dingen die mensen echt meemaken.

  Love As alwyas
  di mario

 13. geen soaps ten huize neus!
  of het moeten onze eigen soaps zijn! 😀

 14. marjolijn1 zegt:

  Geef mij maar een politie serie of een goede crimi….!!

 15. al die soaps die hier vermeld staan kijk ik niet, geef mij maar een goeie film of iets leuks

 16. gerdaYD zegt:

  Goh, soaps zijn niet aan mij besteed Greet. Ik ken ze natuurlijk wel want veel mensen hebben er de mond van vol maar ze zelf volgen de ik niet. Allen die van Suske op dit blog, die volg ik wel hihi.
  Maar wat schrijf je op het einde, wordt er weer moeilijk gedaan over je dochter? ik hoop van niet!

 17. Billy zegt:

  Buren heb ik in het begin ook gevolgd, maar op de duur wordt dat onhoudbaar. Zeker als je nachtwerker bent en alles moet opnemen en achteraf bekijken…

 18. meninggever zegt:

  Soaps zijn aan mij niet besteed. Vind er niks aan. Wel series. Witse vind ik zelf leuk, Deense/Zweedse detectives. Maar via Netflix kijken naar House of Cards is nu mijn nieuwe passie. Wat een geweldig serie is dat zeg…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.