Het gaat weer omhoog

Greet schrijft

2 uur geleden: elektrisch rolluik van de achterdeur. De hersteller is net weg. Met mijn domme oren had ik gisteravond n wasrek tegen het muurtje gezet, dat gekanteld was tot de gleuf waarin het rolluik zit en daardoor blokkeerde. Soit.

Foto1935

Veel belangrijker: vanmorgen tel. van het centrum waar de dochter nu is: ze verhuist naar een andere afdeling. Een afdeling die gericht is op mensen met een psychotische kwetsbaarheid en andere eventuele psychische problematiek. Het -leuke- is dat ze daar zelfs een jaar kan blijven. Niet echt leuk-leuk natuurlijk. Het betekent wel voor ons hier, dieren inbegrepen dat we vrijer kunnen leven.

Belangrijk: overmorgen afspraak met de chirurg. Mijn linkerarm gaat bijna weer helemaal omhoog met die schouderblessure. De kinesist zegt: duidelijke verbetering, en dat voel ik ook. Vorige week nog maar grapten we dat ik al hoog genoeg was om de zgn hitlergroet te brengen, wel links dan he.

En oh ja Sus heeft geschreven over het bezoek van klus op moederdag. Tja.
Mijn moederdag: zoon zegt ’s morgens : gelukkige moederdag, moeder. Ik antwoord dan: dank u zoon. That’s it en meer moet dat niet zijn. Zoon en ik delen wel meer grapjes die gebaseerd zijn op Britse humorprogramma’s.

Onrechtstreeks ook nog een leuke moederdag van mijn dochter: in vergelijking met een andere moeder van een medepatiente: zij is zo raar, die moeder, als ik moet kiezen, dan toch liever mijn eigen mama. Ook een gevonden Libelleboekje  over moederdag  gegeven aan mij

dus omhoog gaat het letterlijk en figuurlijk

mvg

Greet

 

 

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in autisme, psychosen, Uncategorized. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het gaat weer omhoog

 1. fietszwerver zegt:

  ha die Greet
  dit leest zelfs als de Engelse humor
  heerlijke humor is dat vol met zelfspot
  maar ben blij dat het dochter ook goed gaat
  en ook het luik wil weer doen wat het moet
  kijk dat is echt niks dan goede berichten
  gaat voort zo 🙂

 2. bertjens zegt:

  Alles sal regkom ☺

 3. marjolijn1 zegt:

  Gelukkig, alles draait weer zoals het moet… of komt op een beter platform.

 4. hanry zegt:

  Dat gaat weer goed op en neer 👍

 5. Billy zegt:

  beter zo dus!

 6. logbankje zegt:

  Proficiat Greet, ik lees alleen maar positieve berichten. Hans

 7. Die stabiliteit van een jaar zal haar vast goed doen. Mooi is dat. En ach ja.. dingen die stuk gaan.. met wat voor reden dan ook. het is zo…

  Love As Alwyas
  Di Mario

 8. A v/d Aa zegt:

  Na omlaag komt omhoog… hopelijk blijft alles mee zitten….

 9. RenéSmurf zegt:

  Kalm aan, en rustig doorgaan.

 10. dat is goed nieuws dat zoveel weer omhoog gaat, greet! 😆
  houenzo, eh!

 11. gerdaYD zegt:

  Goh Greet, ik ben zo blij dat het weer omhoog gaat voor jou en jullie, het mag ook wel eens na al die miserie hé.Hopelijk krijgen jullie nu weer moed om verder met het leven te gaan, leven die er toch al een beetje beter uitziet… Ik blijf voor jullie duimen, niet dat het veel zal helpen, maar heel misschien geeft het jullie toch wat steun…

 12. zo’n rolluik is een detail…
  goed nieuws en houden zo Greet

  prettige dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.