Op de koffie.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is Paaszondag omstreeks 13 u 30.Ik stop voor het huis van Kleine Mama.Grote Baas,  haar dochtertjes is bij de papa tot volgende zondag.Nu ze toch alleen thuis zit heeft Grote Muis haar eens uitgenodigd in haar nieuwe huis.

Een sterke parfumgeur komt me tegemoet als ze in de deuropening verschijnt.Ze is op haar paasbest.Terwijl ik wacht in de living neemt ze een fles  uit de koelkast en stopt die in een tas. Enkele minuten zijn we op weg naar Grote Muis. Tijdens de rit vertelt ze dat ze weer eens hommeles heeft met haar ex, de vader van haar dochter dus. Het is een nogal verwarrend klinkend verhaal en mij interesseert het niet zo. “Je weet toch dat ik een goede moeder voor mijn kind ben? Ik mag dan wel eens een glaasje drinken, mijn dochter heeft niets tekort.” Ik knik en geef haar…

View original post 625 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op de koffie.

  1. Jaixy zegt:

    Bizare paas…. Het lijkt wel op een soap…

  2. Suskeblogt zegt:

    daar heb je volkomen gelijk ! Een soap is het hoe dan ook maar dan in real life !

  3. John zegt:

    Mensen gaan uit elkaar omdat ze niet kunnen samenleven, en dan zijn ze uit elkaar en gaan ze gewoon door. Ik snap dat niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.