Hoe nu verder?

Greet schrijft.

Na het niet-gelukt weekend om thuis te zijn kunnen we alleen maar hopen dat sommige professionelen hun woord houden en dat er echt werk wordt gemaakt van alle opties die open liggen, en dat zijn er drie voor ik zover kan bijhouden, om dochter niet meer full-time thuis te hebben.

Een mens, drie mensen, eigenlijk wordt er zich pijnlijk van bewust hoe rustig het is zonder haar. Van mensen uit de onmiddellijke omgeving horen wij alleen maar: ja het is heel lastig zeker, en we leven met jullie mee. Haja.

Ik kan spreken voor Sus en mezelf, als ouders, neen wij willen haar niet meer full-time thuis, omdat anders ook wij een keer mogen afgevoerd worden.De constante spanning waarin je leeft… Voor de zoon kan ik het niet zeggen, maar je ziet en merkt aan alles dat hij niet voor niets samen met ons in een zak is gevallen nu ze er niet is. Kwam nog aan mij vragen: ik moet haar toch niet bezoeken in het ziekenhuis? Neen hij moet niet.

Een woord wil ik hier niet uitspreken: maar ze moet onder constante controle staan, want een gevaar is ze, voor zichzelf eerst en eventueel voor anderen, want dat gedrag heeft ze genoeg vertoond, de laatste maanden.

Ja het is zwaar, maar het zwaarst van al moet het nog voor haar zijn.

t Is te hopen dat er volgende week wat uit de bus komt, en dat ze door haar gedrag voorrang krijgt op allerlei wachtlijsten.

mvg
Greet

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in autisme, Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hoe nu verder?

 1. Rebbeltje zegt:

  Even tijd om op te laden heb je nodig dus…hoop dat er een oplossing komt waar iedereen zich in kan vinden…sterkte want makkelijk zal het niet zijn

 2. Als ouder kan ik me voorstellen dat het zwaar is. Natuurlijk wil je je kind aan alle kanten helpen, maar je kan er mag er zelf niet aan onderdoor gaan. En dan heb je natuurlijk ook nog zoon, daar moet je er ook voor zijn.

  Love As always
  Di Mario

 3. Rob Alberts zegt:

  Sterkte

  Bemoedigende groet,

 4. Bertie zegt:

  Het is niet verkeerd is om even afstand te nemen. Dochter is ziek en dat is heel erg, maar je mag evengoed wel eens ontspannen, lachen, stappen of gezellig thuis zitten met elkaar. Dat moet!

 5. marjolijn1 zegt:

  Veel moed en sterkte.

 6. fietszwerver zegt:

  jullie hebben de rust nodig
  en als dat zou betekenen dat dochter deels uit huis moet wonen , dan is dat zo
  maar makkelijk lijkt het mij niet en wel voor niet 1 van jullie
  laten we hopen dat die wat jij noemt professionelen er uit komen en er een goede oplossing komt

  van mij ook , een bemoedigende groet

 7. anjasouren zegt:

  Ik hoop voor jullie mee , heel veel sterkte. Warme groet , liefs Anja

 8. Jaixy zegt:

  Ik hoop voor jullie dat er een goede oplossing komt 😘

 9. Falderie zegt:

  Ik hoop dat er snel een oplossing voor jullie komt. Dat zal pas écht voor rust zorgen…

 10. sjoerd zegt:

  Ik gun jullie alle rust van de wereld en hoop op een goede oplossing voor haar.

 11. joke_dev zegt:

  Ik kan me niet voorstellen wat het is maar begrip heb ik zeker

 12. Billy zegt:

  pfffff, lastig voor jullie allemaal. Een ouder wenst natuurlijk altijd het beste voor z’n kinderen. Maar het mag niet ten koste gaan van jezelf of andere gezinsleden. Zo’n situatie als bij jullie moet vast heel erg moeilijk zijn, maar af en toe rust in huis hebben als jullie dochter er niet is, is wel nodig!
  Welgemeende sterkte met alles!

 13. gerdaYD zegt:

  Goh Greet, je hebt gelijk hoor, iemand die zo iets niet meemaakt kan daar echt niet over meespreken. Je kan dan wel empathisch proberen te zijn, echt voelen hoe zo iets moet zijn kan je niet. Toch leven we hier allemaal met jullie mee en hopen met jullie dat de hulpverleners uiteindelijk toch een oplossing voor jullie, maar vooral voor haar zullen vinden…

 14. Frank103 zegt:

  Ik hoop voor jullie dat het goed gaat met haar en dat ze haar goed in de gaten houden, de zorg en angst dat ze zichzelf iets zal aandoen lijkt mij verschrikkelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.