Ik ben GEEN ROBOT !

Dit moet dringend eens duidelijk gemaakt worden.
Deze blogger is wel degelijk van vlees, bloed en andere smurrie.
Maar telkens ik een reactie wil schrijven bij collega bloggers van blogger/blogspot krijg ik deze vraag. Om het nog gekker te maken moet ik dan telkens twee foto’s aanduiden waarop pizza’s, ijsjes of donuts afgebeeld staan. Een robot zou dit onderscheid niet kunnen maken. Geen idee of er daar ooit wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is. Lusten robots ijsjes en donuts of drinken ze alleen motorolie ?

Om dus te bewijzen dat ik geen robot ben heb ik dit selfie gemaakt.
Misschien had ik beter een ander lichaamsdeel als bewijsmateriaal genomen, maar op het ogenblik dat ik de foto nam – 7 uur in de morgen – was ik nog niet in staat om me in allerlei bochten te wringen. 🙂

Foto1730

Hopelijk zijn de gebruikers van blogger/blogspot gerustgesteld nu ze met zekerheid weten dat ik de Terminator niet ben.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

23 reacties op Ik ben GEEN ROBOT !

 1. Morgaine zegt:

  whahahahaha ja dat is toch wel van belang bij blogspot, irritant voor ons, maar anders.. gelukkig werkt dat bij wordpress iets beter 😉

  x

 2. kliefje zegt:

  Haha, gekkerd. Ik erger me er ook aan. Ik sta op het punt die blogs in de ban te doen…

 3. logbankje zegt:

  Je bent duidelijk geen robot, soms moet je echt je best doen om een reactie geplaatst te krijgen. Hans

 4. fietszwerver zegt:

  blogspot doet de laatste tijd weer moeilijk , mijn dasboard zit ook vol vreemde blog uit vorige jaren , geen idee
  maar jij bent zeker geen robot , al zal je op dat vroege uur wel op automatische piloot lopen 🙂

 5. Suskeblogt zegt:

  Eerder zoals een auto met een koude motor.

 6. O.B.O.J. zegt:

  Haha ik snap je ☺

 7. Affodil zegt:

  Zo lang het dàt maar is … Maar er zijn er ook waar je een reeks cijfers en letters moet reconstrueren. Om te beginnen is het contrast tussen die symbolen en de achtergrond vaak zo gering dat je ze nauwelijks kan onderscheiden. Bovendien zijn hoofd- en kleine letters niet uit elkaar te houden, maar die stomme tool is wél hoofdlettergevoelig. Niet zelden geef ik het na 2 pogingen op.

 8. Zelfs bij mij kom je niet in de spambox. Dat zegt toch genoeg. Ik heb een hekel aan al die hindernissen.

  Lvoe As Always
  Di Mario

 9. sjoerd zegt:

  Ik heb dat ene keer aangegeven en je hoeft niet iedere keer te bevestigen dat je geen robot bent. Ik kan na een keer bevestigen gewoon de volgende keer meteen posten.

 10. Suskeblogt zegt:

  bedoel je op dezelfde blog of op verschillende ? Ik moet me op iedere blog “bewijzen”.

 11. frank-103 zegt:

  Die extra controle kan ik niet uitzetten, dan had ik het zeker gedaan! Volgens mij hoef je de ‘robot’ controle ook niet te doen, als je na het typen van een reactie direct kiest voor plaatsen, dan gebeurt dat ook, ondanks de robot test.

  Eigenlijk zie je er wel een beetje uit als een robot, bekijk de film Westworld nog maar eens een keer. Of the terminator. Hachelijk!

 12. Kakel zegt:

  Ik krijg ook het heen en weer van die “bewijslast.” Terwijl ik van goede wil ben. Het is niet eerlijk, boehoehoe…
  Lieve groet

 13. terrebel zegt:

  Volgens mij staat het bij mij uitgeschakeld. Kunt u mij dat laten weten alstublieft? Anders schrijf ik Blogger een boze brief!

 14. ja, die vervelende vragen ken ik.
  en durf niet fout te antwoorden, eh! 🙄

 15. marjolijn1 zegt:

  Geen last van, het staat er wel, maar ooit eenmalig aangeklikt, en daarna gewoon overslaan.

 16. sla dat toch gewoon over, doe ik ook altijd….
  natuurlijk ben je geen robot :o)

 17. gerdaYD zegt:

  Tja, ik begrijp maar al te best hoe jij van die spamcode balen kan, dat doe ik zelf ook. Maar weet je, op mijn blog kan ik dit niet uitvinken jammer genoeg. Dus nog even doorbijten als je langs komt, ik weet ondertussen wel dat jij geen robot bent, hoewel de bovenstaande foto anders doet vermoeden *wink, big smile*

 18. John zegt:

  Je kunt dat overslaan als je dat eens gedaan hebt kerel. Je krijgt dan een cookie op je pc en tot je je pc opschoont hoef je dat niet meer te doen.
  Trouwens, die foto.. Wie zegt dat dat gezicht niet kunstmatig gemaakt is? Weet je wel hoe goed ie techniek geworden is? 😛

 19. rietepietz zegt:

  De ogen lijken toch verdácht veel op die van een vrouw in een filmpje bij John, dat was misschien geen robot maar toch óók geen mens! Ik hoef meestal alleen maar aan te klikken dat ik geen robot ben, verder niets.

 20. willy zegt:

  ik kan me ook ergeren aan al die spamcodes….
  soms is het werkelijk raden naar de juiste antwoorden
  en toch ben ik tevreden als blijkt dat k geen robot ben..

 21. Rebbeltje zegt:

  Gewoon negeren lukt ook haha

 22. Billy zegt:

  hahahaha!
  Vreemd genoeg krijg ik nergens de vraag om te bewijzen dat ik geen robot ben… 😛

 23. Suskeblogt zegt:

  Gelukkig voor jou dat niemand daar nog aan hoeft te twijfelen; 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.