De dingen des levens.

IMG_4377

De zoon van één van mijn vriendinnen stond er alleen voor met de kweek.
Zijn vriendin die de moeder is van deze dreumes was er enkele weken gelen van onder met een vriend des huizes. Na een zware nacht zag hij het niet zitten om voor zijn kleine te zorgen. Dus moeder opbellen.

Terwijl moeder en zoon even een kippetje gaan kopen in de winkel vlakbij blijf ik alleen achter met de baby. Geen probleem voor mij, ik heb al andere katten gegeseld in mijn leven. Plots gaat de bel. Met de baby op mijn ene arm en een puppy in mijn ander hand doe ik open. Daar staat de mama. Of “hij” thuis is en of ze mag binnen komen. Zij heeft zonet besloten terug te keren. Haar huidige vriend is net iets te jaloers. Wanneer vriendin en zoon terug komen met het kieken in een zak is de verrassing groot. Dit had hij niet verwacht. Hartstochtelijk vallen de jongelui in elkaars armen. Iedereen blij dus met deze plotse wending. Behalve de papa van de vriendin die de dag voordien al haar spullen verhuisd heeft naar het huis van haar nieuwe vriend die nu haar ex is. Snappie ?
De arme man ziet het niet meer zitten en gaat terug naar moeder de vrouw. De babyspullen zijn ook nog bij die andere “vriend”. Wie zal die terughalen samen met de zetels, kleren en nog heel wat andere spullen ? (1)

Soms is het leven bij sommigen nog ongeloofwaardiger dan een soap zoals “De dingen des levens” en “Neighbours”.

Wie enkele foto’s van de baby wilt zien kan dit via deze link :
https://flic.kr/s/aHskovpD2Z
Wie weet wordt ze binnen afzienbare tijd de nieuwe kinderster van deze blog.

Groetjes.

🙂

(1) Moet ik hier op antwoorden ?

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

17 reacties op De dingen des levens.

 1. bentenge zegt:

  Toch benieuwd naar het antwoord… (te zien) op één.

 2. Suskeblogt zegt:

  Een echte cliffhanger met andere woorden.

 3. fietszwerver zegt:

  snappie vraag je ook nog
  nee ik kan sommige van die soms ingewikkelde relaties , wel niet niet wel , wat willen ze nu
  maar zag in de fototjes dat de baby in goede handen was

 4. Je hebt toch wat te stellen daar, Ik denk dat je binnenkort weer druk bent dus.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Frank-103 zegt:

  Nee, ik kan het niet volgen, maar dat begint al met Vlaamse uitdrukkingen als gelen en kweek.

 6. logbankje zegt:

  Kan het bijna volgen, wat er zoal heen en weer aan het gaan is.
  Wel duidelijk mag zijn dat je weer druk bent met je diensten aan te bieden, ach zo’n lief kindje wil je dat ook niet ontnemen. Hans
  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 7. sjoerd zegt:

  Ik weet niet hoe het komt, maar ze weten je iedere keer weer te vinden…

 8. Zoon geeft wel makkelijk toe. Ik had haar toch laten weten hoer niet van gediend te zijn. Maar voor een kind doe je alles.

 9. Billy zegt:

  het is maar beter voor de kleine dat ze weer samen zijn.
  Hopelijk blijft dat nu zo!

 10. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  ja het gaat me om de centen in 1ste instantie
  maar wat je zegt , de kans dat je nieuwe mensen leert kennen is daar ook
  geniet de dag

 11. gerdaYD zegt:

  Even doorgeklikt naar de mooie foto’s van het schattig kind. Wie kan er nu niet van houden? En hopelijk zullen beide ouders er voortaan weer sàmen van houden…
  En wat het antwoord op je vraag betreft, ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat een mooi mens, Suske genaamd, zich daar over zal ontfermen… toch?

 12. ja, zoiets snap ik niet…
  dat ze het zelf maar oplost, al ben ik een vrouw, dit is erover

 13. John zegt:

  Soaps kijk ik niet. Het echte leven laat vaak genoeg te entertainen zien. Voor de betrokkenen niet altijd even leuk.

 14. terrebel zegt:

  Tja, dit soort dingen zijn niet te verzinnen. Mensen maken het zichzelf vaak zo moeilijk! Wat jammer, want het leven is veel te kort voor al die poespas. Ik heb zelf een vriendin gehad die na een ‘uitstapje’ van twee maanden met een ander terug wilde komen bij mij: ‘Want nadat ik een paar anderen heb geprobeerd heb ik ontdekt dat jij écht leuk bent en die anderen maar doen alsof.’ Ik heb geweigerd haar terug te nemen. Zij had haar kans gehad.

 15. rietepietz zegt:

  relaties lijken wel weggooi spullen geworden te zijn! Zonder kinderen moeten ze het zelf maar weten wat voor zooitje ze er van maken, maar ik zou zo’n kleintje toch een wat stabieler ouderpaar gunnen.

 16. willy zegt:

  zulke verhalen snap ik nu net niet…

  ouders die zich als puber gedragen

 17. Morgaine zegt:

  uhm… erg ingewikkeld dit…

  X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.