De diagnose.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Foto1571

Vrijdag laatst is Sammy naar het ziekenhuis in Kortrijk geweest voor een onderzoek. Eerder hadden de dokters vastgesteld dat er weer uitzaaiingen te zien zijn. Toen ze terug in Roeselare was had ze me opgezocht op mijn werk maar ik was al naar huis.

Zaterdag ben ik met Eva in Kortrijk. Eva wilt er de winkels eens zien en ook enkele andere zaken zodat ze zich een beeld van de stad kan vormen. Geen probleem, Kortrijk is niet zo ver weg en ik kan gerust een paar uurtjes vrijmaken. Tijdens de wandeling komt het ene berichtje na het andere binnen op mijn gsm. Leen haar namiddag valt in het water doordat de gastvrouw alles afgezegd heeft. Tammy en Grote Baas sturen ook een bericht met de vraag waar ik blijf. Nee daar ga ik niet naartoe na dat gezever over haar vader. Ook Sammy heeft een berichtje gezonden met de…

View original post 829 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op De diagnose.

 1. Rob Alberts zegt:

  Sterkte met alle tegenvallers in het leven.

  Bemoedigende groet,

 2. Jaixy zegt:

  Sterkte! En het klopt… Mensen weten gewoon niet hoe ze moeten reageren op dat nieuws….

 3. John zegt:

  Dat valt tegen dan. Weer uitzaaiingen. Het leven kan soms echt tegenzitten. Sterkte voor de getroffenen.
  En jij moet maar lekker van de zondag genieten denk ik.

 4. fietszwerver zegt:

  hopelijk komt dat alles goed
  al of dat met die uitzaaiingen ook zo zal zijn , we wachten of
  ik ben nog niet zo lang thuis , na een lekker stukje fietsen en werk mij door de mails heen pppffftt
  ja ik had een pracht weekend , en het gaat hier gewoon door 🙂
  fijne avond

 5. gerdaYD zegt:

  Ai, als er uitzaaiingen zijn wordt het wellicht niet makkelijk te genezen of erger nog, helemaal niet! Wens Sammy heel veel moed van me toe, wil je Sukse?
  Ondanks het slechte nieuws hoop ik toch dat je van het uitje met je Eva genoot en je batterijtjes goed opgeladen zijn om met volle kracht aan de nieuwe week te beginnen!

 6. RenéSmurf zegt:

  Ja, soms zit het mee en soms zit het tegen, en dan besef je maar weer hoe oneerlijk alles toch is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.